Aykut Kaya'ya memleketinde sevgi seli

GÜNDEM 12.04.2023 - 13:27, Güncelleme: 12.04.2023 - 13:27
 

Aykut Kaya'ya memleketinde sevgi seli

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, memleketi Manavgat’ta coşkuyla karşılandı. Esnafın sorunlarını dinleyip, İYİ Parti'nin projelerini anlatan Kaya, "İktidarın yok saydığı, görmezden geldiği esnaflarımızın bizimle birlikte yüzleri gülecek. Zengin, mutlu ve İYİ Türkiye'ye az kaldı" dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, memleketi Manavgat’a çıkarma yaptı. Kaya’ya Millet İttifakı ortaklarından CHP İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ile CHP Milletvekili Adayı Aliye Coşar ile partililer eşlik etti.  Demokrasi Bulvarı’ndaki esnafla sohbet eden Kaya, Alanya’da olduğu gibi Manavgat esnafına da Antalya Kalkınma Raporu hakkında bilgi verdi. Esnafın ekonomik sıkıntılar nedeniyle kepenk kapatma noktasına geldiğini söyleyen Kaya, “Bizi yönetenlerin soğanın kilosundan etten, ekmekten haberleri yok. Az kaldı, hep birlikte tarih yazacağız” dedi. ULUALAN’I BIRAKMAYACAĞIZ Memleketi Manavgat’ın Ulualan bölgesine yapılmak istenen golf sahası çalışması hakkında da konuşan İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “Ulualan Manavgat için büyük anlam taşıyor. Ulualan’ın Manavgatlıların, halkın yok sayılarak sadece golf yatırımcısına tahsis edilecek şekilde planlanmasına karşıyız. Manavgatlı geçmişte Ulualan’a sahip çıktı ve bakanlık buradaki kararını değiştirmişti. Ben de bir Manavgatlı olarak Ulualan’ın ölü alan olmaması adına çalışacağım” diye konuştu. MANAVGAT’IN SESİ OLACAĞIM  Manavgat’ın golf sahasından önce üniversite ihtiyacı olduğunu vurgulayan İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, “Çağdaş bir kent olarak hala bir üniversitemiz yok. Bölgemizin gençleri iyi eğitim gördükleri bir Manavgat Üniversitesi’ni hak etmiyor mu? Organize sanayimiz neden yok. 12 ay ekonomik canlılığı sağlayan, tedarikçilere, üreticilere, sanayicilere katkı sağlayacak. Turist ülkesinden geliyor, 1.5 saate oteline yetiştiremiyoruz. Çevreyolumuz daha acil yapılmazken neden Ulualan önümüze geliyor. Size söz veriyorum Meclis’e gittiğim zaman Manavgat’ın sesi olacağım, tüm sorunları meclis kürsüsünden haykıracağım” şeklinde konuştu. Kaya,  esnaf tarafından alkışlarla uğurlandı.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, memleketi Manavgat’ta coşkuyla karşılandı. Esnafın sorunlarını dinleyip, İYİ Parti'nin projelerini anlatan Kaya, "İktidarın yok saydığı, görmezden geldiği esnaflarımızın bizimle birlikte yüzleri gülecek. Zengin, mutlu ve İYİ Türkiye'ye az kaldı" dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, memleketi Manavgat’a çıkarma yaptı. Kaya’ya Millet İttifakı ortaklarından CHP İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ile CHP Milletvekili Adayı Aliye Coşar ile partililer eşlik etti.  Demokrasi Bulvarı’ndaki esnafla sohbet eden Kaya, Alanya’da olduğu gibi Manavgat esnafına da Antalya Kalkınma Raporu hakkında bilgi verdi. Esnafın ekonomik sıkıntılar nedeniyle kepenk kapatma noktasına geldiğini söyleyen Kaya, “Bizi yönetenlerin soğanın kilosundan etten, ekmekten haberleri yok. Az kaldı, hep birlikte tarih yazacağız” dedi.

ULUALAN’I BIRAKMAYACAĞIZ
Memleketi Manavgat’ın Ulualan bölgesine yapılmak istenen golf sahası çalışması hakkında da konuşan İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “Ulualan Manavgat için büyük anlam taşıyor. Ulualan’ın Manavgatlıların, halkın yok sayılarak sadece golf yatırımcısına tahsis edilecek şekilde planlanmasına karşıyız. Manavgatlı geçmişte Ulualan’a sahip çıktı ve bakanlık buradaki kararını değiştirmişti. Ben de bir Manavgatlı olarak Ulualan’ın ölü alan olmaması adına çalışacağım” diye konuştu.
MANAVGAT’IN SESİ OLACAĞIM 
Manavgat’ın golf sahasından önce üniversite ihtiyacı olduğunu vurgulayan İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, “Çağdaş bir kent olarak hala bir üniversitemiz yok. Bölgemizin gençleri iyi eğitim gördükleri bir Manavgat Üniversitesi’ni hak etmiyor mu? Organize sanayimiz neden yok. 12 ay ekonomik canlılığı sağlayan, tedarikçilere, üreticilere, sanayicilere katkı sağlayacak. Turist ülkesinden geliyor, 1.5 saate oteline yetiştiremiyoruz. Çevreyolumuz daha acil yapılmazken neden Ulualan önümüze geliyor. Size söz veriyorum Meclis’e gittiğim zaman Manavgat’ın sesi olacağım, tüm sorunları meclis kürsüsünden haykıracağım” şeklinde konuştu. Kaya,  esnaf tarafından alkışlarla uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.