Azerin Antalya'da

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 26.08.2023 - 10:50, Güncelleme: 26.08.2023 - 10:50
 

Azerin Antalya'da

Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya'nın Serik ilçesinde konser verdi.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Çınaraltı Meydanı'nda program düzenlendi. Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla donatılan meydanda, günün anlam ve önemini anlatan şarkılar seslendirildi. Programda sahne alan Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Türkiye ve Azerbaycan'ın birlikteliğine vurgu yaparak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Repertuvarındaki eserleri seslendirilen sanatçıya, katılımcılar şelik etti. Özellikle "Canım Türkiyem" ve "Çırpınırdı Karadeniz" parçaları yoğun alkış aldı. İlçe Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın sanatçıya çiçek verdiği konseri, Kaymakam Cemal Şahin, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş izledi.
Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya'nın Serik ilçesinde konser verdi.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Çınaraltı Meydanı'nda program düzenlendi. Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla donatılan meydanda, günün anlam ve önemini anlatan şarkılar seslendirildi.

Programda sahne alan Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Türkiye ve Azerbaycan'ın birlikteliğine vurgu yaparak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Repertuvarındaki eserleri seslendirilen sanatçıya, katılımcılar şelik etti. Özellikle "Canım Türkiyem" ve "Çırpınırdı Karadeniz" parçaları yoğun alkış aldı.

İlçe Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın sanatçıya çiçek verdiği konseri, Kaymakam Cemal Şahin, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.