Azra'nın katili İŞKUR gibi!

GÜNDEM 14.12.2021 - 10:22, Güncelleme: 14.12.2021 - 10:22
 

Azra'nın katili İŞKUR gibi!

Üniversite öğrencisi Azra'yı parçalayarak katleden Mustafa Murat Ayhan'ın Azra'nın bir azeri kadına daha iş teklifinde bulunduğu ortaya çıktı

haberimizvar.net- Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran Mustafa Murat Ayhan'ın (48), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Süleyman S., sanığı yaklaşık 15 yıldır tanıdığını belirterek, "Ancak kendisi ile uzun süredir görüşmüyorduk. Kafede sanıkla karşılaştık. Maktul bize içecek servisi yaptı. Sanık ile maktul arasında işle ilgili konuşma geçti. Sonra maktul kartını verdi. İlerleyen günlerde sanık, Azra’nın kovid olduğunu söyledi. Ben de maktulü arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundum. Bir sonraki buluşmamızda ise sanık birden ‘Bayan arkadaşım hastaymış’ dedikten sonra yanımdan ayrıldı” dedi. Süleyman S., bir soru üzerine sanığın emlak danışmanı olarak Azeri kökenli bir kadına da teklif götürdüğünü ifade etti. Sitede görevli olan tanık Yaşar Y. ise olaydan 3 gün sonra polislerin bulunduğu siteye geldiğini belirterek, "Polisler rahmetlinin telefonundan son sinyalin buradan geldiğini söyledi. Sonrasında kamera kayıtlarını aldılar” diye konuştu. Mahkeme başkanının “Olay gününe ilişkin dikkatini çeken bir durum oldu mu?” şeklindeki sorusuna ise tanık Yaşar Y., "Saat 13.30 sıralarında olayın olduğu 5’inci kattaydım. Bir erkek sesi duydum. ‘Bağırma’ diyordu. Ancak ben ablası olabileceğini düşündüm. Çünkü genelde ablası ile kalıyordu. Meğerse 1 aydır ablası eve gelmiyormuş. Benim haberim yok” yanıtını verdi. Yaşar Y., sanığın normalde aracını site dışına park ettiğini, ancak 31 Temmuz, 1 ve 2 Ağustos tarihlerinde aracını site içerisine park etmesinin dikkatini çektiğini sözlerine ekledi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğuna devam kararı vererek, duruşmayı 31 Ocak 2022 tarihine erteledi.
Üniversite öğrencisi Azra'yı parçalayarak katleden Mustafa Murat Ayhan'ın Azra'nın bir azeri kadına daha iş teklifinde bulunduğu ortaya çıktı

haberimizvar.net- Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran Mustafa Murat Ayhan'ın (48), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Süleyman S., sanığı yaklaşık 15 yıldır tanıdığını belirterek, "Ancak kendisi ile uzun süredir görüşmüyorduk. Kafede sanıkla karşılaştık. Maktul bize içecek servisi yaptı. Sanık ile maktul arasında işle ilgili konuşma geçti. Sonra maktul kartını verdi. İlerleyen günlerde sanık, Azra’nın kovid olduğunu söyledi. Ben de maktulü arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundum. Bir sonraki buluşmamızda ise sanık birden ‘Bayan arkadaşım hastaymış’ dedikten sonra yanımdan ayrıldı” dedi. Süleyman S., bir soru üzerine sanığın emlak danışmanı olarak Azeri kökenli bir kadına da teklif götürdüğünü ifade etti.

Sitede görevli olan tanık Yaşar Y. ise olaydan 3 gün sonra polislerin bulunduğu siteye geldiğini belirterek, "Polisler rahmetlinin telefonundan son sinyalin buradan geldiğini söyledi. Sonrasında kamera kayıtlarını aldılar” diye konuştu.

Mahkeme başkanının “Olay gününe ilişkin dikkatini çeken bir durum oldu mu?” şeklindeki sorusuna ise tanık Yaşar Y., "Saat 13.30 sıralarında olayın olduğu 5’inci kattaydım. Bir erkek sesi duydum. ‘Bağırma’ diyordu. Ancak ben ablası olabileceğini düşündüm. Çünkü genelde ablası ile kalıyordu. Meğerse 1 aydır ablası eve gelmiyormuş. Benim haberim yok” yanıtını verdi.

Yaşar Y., sanığın normalde aracını site dışına park ettiğini, ancak 31 Temmuz, 1 ve 2 Ağustos tarihlerinde aracını site içerisine park etmesinin dikkatini çektiğini sözlerine ekledi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğuna devam kararı vererek, duruşmayı 31 Ocak 2022 tarihine erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.