Babalar koştu, çocuklar izledi

GÜNDEM 30.12.2021 - 13:23, Güncelleme: 30.12.2021 - 13:23
 

Babalar koştu, çocuklar izledi

Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu, 'Babalar Futbol Turnuvası'nın üçüncüsünü gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Kepez İlçesi'nde hizmet veren Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu, 3. Babalar Futbol Turnuvası 26 Aralık'ta yapıldı. Antalyaspor tesislerinde yapılan futbol turnuvasına her sınıftan babaların yer aldığı toplam 4 takım katıldı.  Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu öğrencileri, sahada mücadele eden babalarına alkışlarla destek verdi. Dostluğun kazandığı turnuvada kazanan ve kaybeden tüm takımlara madalya verildi. OLUMLU GELİŞME SAĞLIYOR Babalar Futbol Turnuvası hakkında bilgi veren Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu müdürü Tuba Özkır Özbal, "Yaptığımız aile eğitimleri, aile katılım çalışmalarının yanında bir çok güzel projelerde hazırlayarak uygulamaktayız. Bu projelerden bir tanesi olan Babalar Futbol Turnuvasını okulumuzda üçüncü defa uygulamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Babaların da erken yaştan itibaren çocukların bakım ve gelişimlerinde en az anne kadar sorumluluğu vardır. Çocuğun bakımı ile ilgilenen gelişimlerinde sorumluluk alan, daha fazla zaman geçiren ve kaliteli iletişim kuran baba ile büyüyen çocukların gelişimlerinde ortaya çıkan olumlu değişimler olmaktadır" dedi. AİLE İLİŞKİSİ GÜÇLENİYOR  Özkır konuşmasına şöyle devam etti: "Özetle diyebiliriz ki babaların çocuklarıyla geçirdikleri zaman ve kurdukları ilişki çocukların hem zihinsel hem de sosyal ve duygusal kapasitesini etkiliyor.  Baba çocuğun eğitiminde anneyle eşit sorumluluk alırsa çocuk olumlu gelişir. Baba çocuğu ile olumlu ilişki kurarsa çocuk kendini ifade etmeyi öğrenir. Baba çocuğunu incitmezse çocuk babaya ve kendine güvenir. Baba sevgi gösterdikçe çocukta kendini sevmeyi öğrenir. Turnuvamıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan il milli eğitim şube müdürümüz Mehmet Özbal'a teşekkür ederiz.  Yine turnuvamıza yoğun iş programından dolayı katılamayıp çelenkleriyle bizleri onure eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu ailesi olarak teşekkür ederiz".
Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu, 'Babalar Futbol Turnuvası'nın üçüncüsünü gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Kepez İlçesi'nde hizmet veren Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu, 3. Babalar Futbol Turnuvası 26 Aralık'ta yapıldı. Antalyaspor tesislerinde yapılan futbol turnuvasına her sınıftan babaların yer aldığı toplam 4 takım katıldı.  Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu öğrencileri, sahada mücadele eden babalarına alkışlarla destek verdi. Dostluğun kazandığı turnuvada kazanan ve kaybeden tüm takımlara madalya verildi.

OLUMLU GELİŞME SAĞLIYOR

Babalar Futbol Turnuvası hakkında bilgi veren Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu müdürü Tuba Özkır Özbal, "Yaptığımız aile eğitimleri, aile katılım çalışmalarının yanında bir çok güzel projelerde hazırlayarak uygulamaktayız. Bu projelerden bir tanesi olan Babalar Futbol Turnuvasını okulumuzda üçüncü defa uygulamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Babaların da erken yaştan itibaren çocukların bakım ve gelişimlerinde en az anne kadar sorumluluğu vardır. Çocuğun bakımı ile ilgilenen gelişimlerinde sorumluluk alan, daha fazla zaman geçiren ve kaliteli iletişim kuran baba ile büyüyen çocukların gelişimlerinde ortaya çıkan olumlu değişimler olmaktadır" dedi.

AİLE İLİŞKİSİ GÜÇLENİYOR 

Özkır konuşmasına şöyle devam etti: "Özetle diyebiliriz ki babaların çocuklarıyla geçirdikleri zaman ve kurdukları ilişki çocukların hem zihinsel hem de sosyal ve duygusal kapasitesini etkiliyor.  Baba çocuğun eğitiminde anneyle eşit sorumluluk alırsa çocuk olumlu gelişir. Baba çocuğu ile olumlu ilişki kurarsa çocuk kendini ifade etmeyi öğrenir. Baba çocuğunu incitmezse çocuk babaya ve kendine güvenir. Baba sevgi gösterdikçe çocukta kendini sevmeyi öğrenir. Turnuvamıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan il milli eğitim şube müdürümüz Mehmet Özbal'a teşekkür ederiz.  Yine turnuvamıza yoğun iş programından dolayı katılamayıp çelenkleriyle bizleri onure eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu ailesi olarak teşekkür ederiz".


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.