'Babam eve kapandı, bizi aramıyor'

GÜNDEM 07.12.2023 - 11:01, Güncelleme: 07.12.2023 - 11:01
 

'Babam eve kapandı, bizi aramıyor'

Babalık davasını kazanan Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, sessizliğini bozdu. Son süreçte Akpınar'ın kendisini aramadığını söyleyen Duygu Nebioğlu, "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor, kapalı bir hayat yaşıyor" dedi..

haberimizvar.net- Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ve açtığı babalık davasını kazanan ikiz  kızlarından 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu, sessizliğini bozdu. Annesine ulaştıktan sonra Metin Akpınar'ın kızı olduğunu öğrendiğini söyleyen Nebioğlu, babasının son süreçte kendisini aramadığını belirterek, "Babamın eşinden dolayı bizimle gizli gizli  görüştüğü dönemler vardı. Ancak son süreçte aramadı, umarım arar. Öğrendiğim kadarıyla evden de çıkmıyor, kapalı bir hayat yaşıyor" dedi. SANATÇI-HAYRAN İLİŞİKİ KURDU Babasıyla ilişkilerinin ilginç bir şekilde geliştiğini belirten Duygu Nebioğlu, "Yapılması gereken şey yapılmadı ama ben babamla bir araya geldiğim zaman sevgisini hissettim, zaten bu yüzden senelerdir basına sızmadı. Sadece baba-kız ilişkisinde kalamadık, hayran ve sanatçı ilişkisi kurdu benimle. Ama onun gözüne baktığım zaman anlatamadığı şeyler olduğunu hissettim. Ancak karşı taraf ne yapmak istiyorsak onu yap pozisyonuna getirdi" şeklinde konuştu. Babası Metin Akpınar'la bir diyalogu olmadığını söyleyen Nebioğlu, "Beni henüz kimse aramadı, sadece takip ediyorlar. Arayacağını da sanmıyorum, umarım arar" diye konuştu.
Babalık davasını kazanan Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, sessizliğini bozdu. Son süreçte Akpınar'ın kendisini aramadığını söyleyen Duygu Nebioğlu, "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor, kapalı bir hayat yaşıyor" dedi..

haberimizvar.net- Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ve açtığı babalık davasını kazanan ikiz  kızlarından 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu, sessizliğini bozdu. Annesine ulaştıktan sonra Metin Akpınar'ın kızı olduğunu öğrendiğini söyleyen Nebioğlu, babasının son süreçte kendisini aramadığını belirterek, "Babamın eşinden dolayı bizimle gizli gizli  görüştüğü dönemler vardı. Ancak son süreçte aramadı, umarım arar. Öğrendiğim kadarıyla evden de çıkmıyor, kapalı bir hayat yaşıyor" dedi.

SANATÇI-HAYRAN İLİŞİKİ KURDU

Babasıyla ilişkilerinin ilginç bir şekilde geliştiğini belirten Duygu Nebioğlu, "Yapılması gereken şey yapılmadı ama ben babamla bir araya geldiğim zaman sevgisini hissettim, zaten bu yüzden senelerdir basına sızmadı. Sadece baba-kız ilişkisinde kalamadık, hayran ve sanatçı ilişkisi kurdu benimle. Ama onun gözüne baktığım zaman anlatamadığı şeyler olduğunu hissettim. Ancak karşı taraf ne yapmak istiyorsak onu yap pozisyonuna getirdi" şeklinde konuştu. Babası Metin Akpınar'la bir diyalogu olmadığını söyleyen Nebioğlu, "Beni henüz kimse aramadı, sadece takip ediyorlar. Arayacağını da sanmıyorum, umarım arar" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.