Babasının koltuğuna aday

YEREL 26.02.2024 - 13:25, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:25
 

Babasının koltuğuna aday

Deniz Mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan Mustafa Öztürk’ün oğlu Mehmet Zafer Öztürk, muhtar adayı oldu .

haberimizvar.net- Mehmet Zafer Öztürk, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Deniz Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı. Çözüm odaklı bir mahalle ve ulaşılabilir bir muhtar olacağını hatırlatan Öztürk, çalışmalarını ekibiyle birlikte yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mahallesindeki ihtiyaçları karşılamak için çalışıp, her zaman vatandaşla birlikte olacağını ifade eden Öztürk, “Deniz Mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan Mustafa Öztürk’ün oğluyum. Babadan oğula değil, seçimle gelen bir muhtar olarak bu bayrağı taşımak istiyorum. Mahallemi seviyorum. Güçlü liderlik, daha güçlü bir mahalle için muhtar adayı oldum. Ekibimle birlikte kendi bölgemizde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Öztürk, 8 Aralık 1971 Finike doğumlu. Okul yılları Kaş, Elmalı, Korkuteli ve Finike’de geçti. 1986 yılından bu yana Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi sakini. Babası Mustafa Öztürk 2009’dan beri halen muhtarlık yapıyor. 2024 yılı Ocak ayında Muratpaşa Belediyesi'nden emekli olan Mehmet Zafer Öztürk, 1 çocuk babası.
Deniz Mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan Mustafa Öztürk’ün oğlu Mehmet Zafer Öztürk, muhtar adayı oldu .

haberimizvar.net- Mehmet Zafer Öztürk, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Deniz Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Çözüm odaklı bir mahalle ve ulaşılabilir bir muhtar olacağını hatırlatan Öztürk, çalışmalarını ekibiyle birlikte yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Mahallesindeki ihtiyaçları karşılamak için çalışıp, her zaman vatandaşla birlikte olacağını ifade eden Öztürk, “Deniz Mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan Mustafa Öztürk’ün oğluyum. Babadan oğula değil, seçimle gelen bir muhtar olarak bu bayrağı taşımak istiyorum. Mahallemi seviyorum. Güçlü liderlik, daha güçlü bir mahalle için muhtar adayı oldum. Ekibimle birlikte kendi bölgemizde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Öztürk, 8 Aralık 1971 Finike doğumlu. Okul yılları Kaş, Elmalı, Korkuteli ve Finike’de geçti. 1986 yılından bu yana Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi sakini. Babası Mustafa Öztürk 2009’dan beri halen muhtarlık yapıyor. 2024 yılı Ocak ayında Muratpaşa Belediyesi'nden emekli olan Mehmet Zafer Öztürk, 1 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.