BAE’liler Türkiye’de basın sektörüne giriyor

GÜNDEM 10.09.2021 - 00:27, Güncelleme: 10.09.2021 - 00:27
 

BAE’liler Türkiye’de basın sektörüne giriyor

Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) bazı işadamlarının Türkiye’de basın sektörüne girmeyi düşündüklerini söyleyen Peker, “BAE’ye düşman, bana da bu ülkeye geldiğim için hain diyen namusu maaşı kadar olan gazeteciler size iyi haberlerim var” dedi.

HABERİMİZVAR – Youtube ve Twitter’dan ortaya attığı iddialarına bir yenisini ekleyen Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) bazı iş adamları Türkiye’de basın sektörüne de yatırım yapmayı düşündüğünü öne sürdü. Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Peker “BAE’ye düşman diyen, bana da bu ülkeye geldiğim için hain diyen namusu maaşı kadar olan gazeteciler size iyi haberlerim var. BAE’den bazı iş adamları Türkiye’de basın sektörüne de yatırım yapmayı düşünüyorlarmış” iddiasında bulundu.   BAE İLE SEDAT PEKER PAZARLIĞI   Peker’in paylaşımları, bir süre önce Türkiye ile BAE arasında başladığı iddia edilen ve kendisinin de dahil olduğu öne sürülen pazarlığı akıllara getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Ağustos’ta Ankara’da BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Sheikh Tahnoun bin Zayed al-Nahyan’ın ile görüşmesinde ana gündemin Sedat Peker’in iadesi olduğu iddia edilmişti. Peker’in iadesi karşılığında BAE’ye yatırım fırsatı verileceği öne sürülmüştü. 
Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) bazı işadamlarının Türkiye’de basın sektörüne girmeyi düşündüklerini söyleyen Peker, “BAE’ye düşman, bana da bu ülkeye geldiğim için hain diyen namusu maaşı kadar olan gazeteciler size iyi haberlerim var” dedi.

HABERİMİZVAR – Youtube ve Twitter’dan ortaya attığı iddialarına bir yenisini ekleyen Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) bazı iş adamları Türkiye’de basın sektörüne de yatırım yapmayı düşündüğünü öne sürdü. Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Peker “BAE’ye düşman diyen, bana da bu ülkeye geldiğim için hain diyen namusu maaşı kadar olan gazeteciler size iyi haberlerim var. BAE’den bazı iş adamları Türkiye’de basın sektörüne de yatırım yapmayı düşünüyorlarmış” iddiasında bulundu.

 

BAE İLE SEDAT PEKER PAZARLIĞI

 

Peker’in paylaşımları, bir süre önce Türkiye ile BAE arasında başladığı iddia edilen ve kendisinin de dahil olduğu öne sürülen pazarlığı akıllara getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Ağustos’ta Ankara’da BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Sheikh Tahnoun bin Zayed al-Nahyan’ın ile görüşmesinde ana gündemin Sedat Peker’in iadesi olduğu iddia edilmişti. Peker’in iadesi karşılığında BAE’ye yatırım fırsatı verileceği öne sürülmüştü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.