Bağış’ın eşinden sitem dolu paylaşım

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.09.2019 - 13:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bağış’ın eşinden sitem dolu paylaşım

Prag’a büyükelçi olarak atanan AB eski Bakanı Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, Instagram hesabından öyle bir paylaşımda bulunda ki dikkatleri üzerine topladı

haberimizvar.net AK Parti’nin tanınmış siması AB eski Bakanı, Prag’ın yeni büyükelçisi Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, eşiyle birlikte poz verdiği fotoğrafın altına ‘Söylersem yer yerinden oynar’ cümlesiyle başlayan paylaşımı herkesi şaşırttı. Beyhan Bağış, Veli Efendi Hipodromu yer bildirimi yaparak, eşi Egemen Bağış’la fotoğrafın altına işte şu yorumu yaptı: “Can Yoldaşım Egemen Bağış… Söyleyecek çok söz var ama bir kerede söylersem yer yerinden oynar… Peyderpey gelecek merak etmeyin. Çok doldum, çok yoruldum artık, insanlardan insancıklardan… Kullananlardan, kullandırtandan çok yoruldum… En çok da kendime kızdım. Naif olmanın bile sınırı olmalı… Ama neyse, iyi ki varsın bir tanem, daha evvel de yazdım ya ‘hayatın önsözündeyiz…’” İLGİNÇ YORUM Beyhan Bağış’ın 558 beğeni, 91 yorum alan paylaşımının altına ‘emizzam’ rumuzlu takipçisinin yorumu ise dikkat çekti: “Haklısınız Beyhan Hanım. Gümüş tepsi de sunulmuyor her şey, herkese… O yüzden siz siz olun ama tek seferde her şeyi söyleyip yeri göğü oynatmayın. Umarım yakında Egemen Bey, Prag Parlementosu’na girer de sizi kıskanan insancıklar (!) hasetinden çatlarlar.”
Prag’a büyükelçi olarak atanan AB eski Bakanı Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, Instagram hesabından öyle bir paylaşımda bulunda ki dikkatleri üzerine topladı

haberimizvar.net AK Parti’nin tanınmış siması AB eski Bakanı, Prag’ın yeni büyükelçisi Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, eşiyle birlikte poz verdiği fotoğrafın altına ‘Söylersem yer yerinden oynar’ cümlesiyle başlayan paylaşımı herkesi şaşırttı. Beyhan Bağış, Veli Efendi Hipodromu yer bildirimi yaparak, eşi Egemen Bağış’la fotoğrafın altına işte şu yorumu yaptı:

“Can Yoldaşım Egemen Bağış…

Söyleyecek çok söz var ama bir kerede söylersem yer yerinden oynar… Peyderpey gelecek merak etmeyin. Çok doldum, çok yoruldum artık, insanlardan insancıklardan… Kullananlardan, kullandırtandan çok yoruldum… En çok da kendime kızdım. Naif olmanın bile sınırı olmalı… Ama neyse, iyi ki varsın bir tanem, daha evvel de yazdım ya ‘hayatın önsözündeyiz…’”

İLGİNÇ YORUM

Beyhan Bağış’ın 558 beğeni, 91 yorum alan paylaşımının altına ‘emizzam’ rumuzlu takipçisinin yorumu ise dikkat çekti:

“Haklısınız Beyhan Hanım. Gümüş tepsi de sunulmuyor her şey, herkese… O yüzden siz siz olun ama tek seferde her şeyi söyleyip yeri göğü oynatmayın. Umarım yakında Egemen Bey, Prag Parlementosu’na girer de sizi kıskanan insancıklar (!) hasetinden çatlarlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.