Bahar'dan destek istediler

SİYASET 27.11.2023 - 11:05, Güncelleme: 28.11.2023 - 11:40
 

Bahar'dan destek istediler

CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Timur Murat İnanç, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ve ATSO Başkanı Ali Bahar'ı ziyaret ederek, destek istedi.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça siyaset kulislerde hareketlilik arttı. Belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adayları sahada ziyaretlere hız verdi. CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Diyarbakırlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANTDİSİAD) Başkanı Timur Murat İnanç, önce partisinin ilçe başkanları Hasan Şahin ile Demet Gündüz'ü ilçe başkanlıklarında ardından da Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar'ı makamında ziyaret etti. İnanç, yerel seçim öncesi aday gösterilmek için destek istedi.  
CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Timur Murat İnanç, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ve ATSO Başkanı Ali Bahar'ı ziyaret ederek, destek istedi.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça siyaset kulislerde hareketlilik arttı. Belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adayları sahada ziyaretlere hız verdi.

CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Diyarbakırlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANTDİSİAD) Başkanı Timur Murat İnanç, önce partisinin ilçe başkanları Hasan Şahin ile Demet Gündüz'ü ilçe başkanlıklarında ardından da Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar'ı makamında ziyaret etti. İnanç, yerel seçim öncesi aday gösterilmek için destek istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.