Bahçe değil zehir deposu !

ASAYİŞ 18.06.2020 - 16:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bahçe değil zehir deposu !

Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda bir kişinin evinde ve bahçesinde 152 kök kenevir, 4 kilogram kubar, silah ve av tüfeği ele geçirildi.

haberimizvar.net-Olayla ilgili gözaltına alınan ikamet sahibi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında Merkez Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) timi bir evde ve bahçesinde kenevir yetiştirildiği bilgisini aldı. Yapılan çalışmaların ardından harekete geçen ekipler, Türktaş Mahallesi'nde ikamet eden H.D.'nin evi ve bahçesinde Alanya Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararı gereğince evinde narkotik köpeği 'Elyaf' ile birlikte arama yaptı.   CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Yapılan aramada bahçede çeşitli boylarda 152 kök Hint keneviri, bahçe kenarına hasadı yapılarak kurumaya bırakılmış yaklaşık 4 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca şüphelinin evinde yapılan aramada tabanca ve pompalı av tüfeği ele geçirildi. Ekipler H.D.'yi gözaltına alarak ifadesi için polis merkezine götürdü. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen H.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.     
Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda bir kişinin evinde ve bahçesinde 152 kök kenevir, 4 kilogram kubar, silah ve av tüfeği ele geçirildi.

haberimizvar.net-Olayla ilgili gözaltına alınan ikamet sahibi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında Merkez Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) timi bir evde ve bahçesinde kenevir yetiştirildiği bilgisini aldı. Yapılan çalışmaların ardından harekete geçen ekipler, Türktaş Mahallesi'nde ikamet eden H.D.'nin evi ve bahçesinde Alanya Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararı gereğince evinde narkotik köpeği 'Elyaf' ile birlikte arama yaptı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan aramada bahçede çeşitli boylarda 152 kök Hint keneviri, bahçe kenarına hasadı yapılarak kurumaya bırakılmış yaklaşık 4 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca şüphelinin evinde yapılan aramada tabanca ve pompalı av tüfeği ele geçirildi. Ekipler H.D.'yi gözaltına alarak ifadesi için polis merkezine götürdü. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen H.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.