Bahçeli bildiğiniz gibi

GÜNDEM 26.04.2022 - 11:20, Güncelleme: 26.04.2022 - 11:20
 

Bahçeli bildiğiniz gibi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

haberimizvar.net-  Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:   Türkiye'ye silah çekenler, pusu kuranlar, sınır güvenliğimizi tehdit edenler, insanımıza, topraklarıma musallat olanlar doğduklarına pişman olacaklar.   Şehirlerimizde eylem hazırlığı yapan kim varsa kefenlerini de yanında getirsin.   Türk milleti terörist canileri affetmeyecektir.   Faturayı 3 ay boyunca ödemeyen Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesilmiştir. Şahsen uyarmıştım. Faturayı ödemezse kesilir demiştim. İnsani destek olmak adına birer kandil görme talimatını vermiştim. Nasıl olsa Kandil'e rahatsızlık duymuyordu. Biz de ışık saçan kandili adrese teslim göndermiştim. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı karanlıktır.   Kılıçdaroğlu kalkmış bir hafta boyunca karanlıkta oturacağını açıklıyor. Bir hafta sonra faturayı ödeyeceğim diyor. Bazı siyasi odaklar da faturayı ödemek için kuyruğa giriyor. Bunların hepsi aynı torbadan çıkmış gibi. Zillet İttifakı'nın trafoları patlak. Kılıçdaroğlu Türkiye'yi karanlığa boğamayacaksın.   Kılıçdaroğlu'nun fatura iddiaları, 4 milyon hanenin elektriğinin kesildiğini ileri sürmesi kuyruklu yalandır. Kesik abone sayısının 278 bin olduğu anlaşılmaktadır. Zillet ittifakının trafoları patlak, enerji nakil hatları kopuktur. Bizim görüşümüze göre, gökyüzü güneş olsa, millet yoksa, vatan yoksa, asıl karanlık işte o zamandır. Bu karanlığın müdafaası zillet ittifakı eliyle yapılmaktadır. Zillet ittifakı 2023'ün haziran ayında kaybedecek, altına imza attıkları ortak açıklamaları başlarına külah diye geçirirler.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

haberimizvar.net-  Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle: 

 Türkiye'ye silah çekenler, pusu kuranlar, sınır güvenliğimizi tehdit edenler, insanımıza, topraklarıma musallat olanlar doğduklarına pişman olacaklar. 

 Şehirlerimizde eylem hazırlığı yapan kim varsa kefenlerini de yanında getirsin. 

 Türk milleti terörist canileri affetmeyecektir. 

 Faturayı 3 ay boyunca ödemeyen Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesilmiştir. Şahsen uyarmıştım. Faturayı ödemezse kesilir demiştim. İnsani destek olmak adına birer kandil görme talimatını vermiştim. Nasıl olsa Kandil'e rahatsızlık duymuyordu. Biz de ışık saçan kandili adrese teslim göndermiştim. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı karanlıktır. 

 Kılıçdaroğlu kalkmış bir hafta boyunca karanlıkta oturacağını açıklıyor. Bir hafta sonra faturayı ödeyeceğim diyor. Bazı siyasi odaklar da faturayı ödemek için kuyruğa giriyor. Bunların hepsi aynı torbadan çıkmış gibi. Zillet İttifakı'nın trafoları patlak. Kılıçdaroğlu Türkiye'yi karanlığa boğamayacaksın. 

 Kılıçdaroğlu'nun fatura iddiaları, 4 milyon hanenin elektriğinin kesildiğini ileri sürmesi kuyruklu yalandır. Kesik abone sayısının 278 bin olduğu anlaşılmaktadır. Zillet ittifakının trafoları patlak, enerji nakil hatları kopuktur. Bizim görüşümüze göre, gökyüzü güneş olsa, millet yoksa, vatan yoksa, asıl karanlık işte o zamandır. Bu karanlığın müdafaası zillet ittifakı eliyle yapılmaktadır. Zillet ittifakı 2023'ün haziran ayında kaybedecek, altına imza attıkları ortak açıklamaları başlarına külah diye geçirirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.