"Bahçeli FETÖ hakkında konuşmamı engelledi"

SİYASET 13.03.2021 - 16:10, Güncelleme: 13.03.2021 - 16:10
 

"Bahçeli FETÖ hakkında konuşmamı engelledi"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden sonra kurulan Meclis FETÖ Araştırma Komisyonu’nda dinlenmesinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından engellediğini söyledi.

haberimizvar.net Mardin ve ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulanan Akşener, ziyareti sırasında gazetecilere şu açıklamayı yaptı: “Bir arkadaşımız FETÖ araştırma kurulunun başkan yardımcısıydı. ‘Akşener’i bir dinleyelim’ demişler, resmi yazı yazılmış. O arkadaşımızı, o gün MHP Genel Başkan Yardımcısı bugün TBMM Başkan Vekili olan Celal Adan aramış. Sonra demiş ki, ‘bir durum var’: ‘Akşener’e buyur gel, fikrine bakacağız. Sayın Bahçeli istemiyor bunu engelleyin.’ Sebep ise beni Bahçeli 2006’da görevlendirerek Türkçe Olimpiyatlarına gittiğim için istemiyor. Demiş bunu ben engelleyemem. Adan arkadaşımıza bir telefon ediyor ve diyor ki ‘bizi çok kötü bir dertten kurtardın’ sana teşekkür ederim. Bu arkadaşımız Selçuk Özdağ. Sonra Özdağ biliyorsunuz bu tür görüşmeleri anlattığı için 20 kişinin saldırısına uğradı.” Öte yandan Akşener’e derdini anlatan çiftçi, “320 bin lira elektrik faturam var. 130 bin dönüm araziden elde edilen gelirden, her şeyini çıkartırsan bize 50 bin kalmaz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden sonra kurulan Meclis FETÖ Araştırma Komisyonu’nda dinlenmesinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından engellediğini söyledi.

haberimizvar.net

Mardin ve ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulanan Akşener, ziyareti sırasında gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

“Bir arkadaşımız FETÖ araştırma kurulunun başkan yardımcısıydı. ‘Akşener’i bir dinleyelim’ demişler, resmi yazı yazılmış. O arkadaşımızı, o gün MHP Genel Başkan Yardımcısı bugün TBMM Başkan Vekili olan Celal Adan aramış. Sonra demiş ki, ‘bir durum var’: ‘Akşener’e buyur gel, fikrine bakacağız. Sayın Bahçeli istemiyor bunu engelleyin.’ Sebep ise beni Bahçeli 2006’da görevlendirerek Türkçe Olimpiyatlarına gittiğim için istemiyor. Demiş bunu ben engelleyemem. Adan arkadaşımıza bir telefon ediyor ve diyor ki ‘bizi çok kötü bir dertten kurtardın’ sana teşekkür ederim. Bu arkadaşımız Selçuk Özdağ. Sonra Özdağ biliyorsunuz bu tür görüşmeleri anlattığı için 20 kişinin saldırısına uğradı.”

Öte yandan Akşener’e derdini anlatan çiftçi, “320 bin lira elektrik faturam var. 130 bin dönüm araziden elde edilen gelirden, her şeyini çıkartırsan bize 50 bin kalmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.