Bakan Ersoy Antalya'da

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 14.08.2023 - 10:43, Güncelleme: 14.08.2023 - 10:43
 

Bakan Ersoy Antalya'da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın Elmalı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

haberimizvar.net- Ersoy, kentteki temasları kapsamında AK Parti Elmalı İlçe Başkanlığı teşkilat buluşmasına katıldı. Toplantıda muhtarlar ve tarım sektöründe faaliyet gösteren esnafla sohbet eden Ersoy, daha sonra Abdal Musa Türbesi'ne geçerek burada dua etti. Ersoy, ziyaret sırasında Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi'nde de incelemelerde bulundu. Ersoy'a AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Tuba Vural Çokal, İbrahim Ethem Taş, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan ve AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya eşlik etti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın Elmalı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

haberimizvar.net- Ersoy, kentteki temasları kapsamında AK Parti Elmalı İlçe Başkanlığı teşkilat buluşmasına katıldı.

Toplantıda muhtarlar ve tarım sektöründe faaliyet gösteren esnafla sohbet eden Ersoy, daha sonra Abdal Musa Türbesi'ne geçerek burada dua etti.

Ersoy, ziyaret sırasında Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi'nde de incelemelerde bulundu.

Ersoy'a AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Tuba Vural Çokal, İbrahim Ethem Taş, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan ve AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.