Bakan Ersoy’dan geçmiş olsun mesajı

GÜNDEM 13.02.2024 - 11:39, Güncelleme: 13.02.2024 - 12:05
 

Bakan Ersoy’dan geçmiş olsun mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya’da yaşanan sel felaketi sonrası sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

haberimizvar.net- Antalya’da gece saatlerinde başlayan ve hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli yağış ve fırtına sonrası birçok Antalyalı zor anlar yaşadı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yaşanan sel felaketi sonrası bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Bakan Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Antalya'da yoğun yağış sonrası yaşanan sel ve su baskınlarından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Yaralarımızı en kısa sürede sarmak için devletimiz ve ilgili tüm kurumlarımız sahada çalışmalarını hızla sürdürüyor.”   (Lider Gazete)
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya’da yaşanan sel felaketi sonrası sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

haberimizvar.net- Antalya’da gece saatlerinde başlayan ve hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli yağış ve fırtına sonrası birçok Antalyalı zor anlar yaşadı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yaşanan sel felaketi sonrası bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Bakan Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Antalya'da yoğun yağış sonrası yaşanan sel ve su baskınlarından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Yaralarımızı en kısa sürede sarmak için devletimiz ve ilgili tüm kurumlarımız sahada çalışmalarını hızla sürdürüyor.”

 

(Lider Gazete)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.