Bakan eşinden çanta taşıma açıklaması

GÜNDEM 26.02.2022 - 13:45, Güncelleme: 26.02.2022 - 13:45
 

Bakan eşinden çanta taşıma açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un yanındaki kadın polise şemsiye tutturup çantasını taşıtması sosyal medyada gündem olmuştu. Pervin Ersoy, yapılan bu eleştirilere cevap vererek, "Aslı bilinmeden yazılanlar gerçekten rahatsız edici boyutta... 3 yıldır birebir yanımda olan, çok sevdiğim, kardeşim gibi gördüğüm, gülüp dertleştiğim Ayşe Hanım'ın polis sıfatına dayanarak bana yapılan eleştiriler ve hakaretler gerçekten akıl alır gibi değil" ifadelerini kullandı.

 haberimizvar.net'in Türkiye gündemine getirdiği  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın davetiyle tarihi Bahtiyar Yokuşu'nu ziyaret ettiği sırada bir kadın polise çantasını ve şemsiyesini taşıttığı görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Pervin Ersoy, Instagram'dan yaptığı açıklamada, "Polisimize şemsiye taşıttı, çanta taşıttı’ gibi provokasyonlu cümlelerle hiçbir yere varamayacaksınız; çünkü biz o değiliz. Ayşe Hanım benim kardeşim gibi, en yakın arkadaşım gibidir" ifadelerini kullandı. Ersoy, “Son 2 gündür gördüklerim ve okuduklarım, durumun aslı bilinmeden yazılanlar gerçekten rahatsız edici boyutta” ifadelerini kullandı.  Polis memurunun 3 yıldır yanında olduğunu kendisini çok sevdiğini hatta kardeşi gibi gördüğünü, gülüp dertleştiğini ifade eden Ersoy, “Ayşe Hanım'ın polis sıfatına dayanarak bana yapılan eleştiriler ve hakaretler gerçekten akıl alır gibi değil” dedi. Ersoy açıklamasında şunları kaydetti: "Ben kimseye, eleştirilerinize konu olan şekilde bir davranışta bulunacak bir insan değilim. Konunun şerefli Türk polisi üzerinden yürütülerek çarpıtılması ve sahte hesaplar üzerinden özellikle kasti olarak yapılan yorumlar hiç hoş değil. ‘Polisimize şemsiye taşıttı, çanta taşıttı’ gibi provokasyonlu cümlelerle hiçbir yere varamayacaksınız; çünkü biz o değiliz. Ayşe Hanım benim kardeşim gibi, en yakın arkadaşım gibidir. Sağanak yağmurda kendisine ve bana tuttuğu şemsiyenin sizi bu kadar rahatsız edeceğini inanın bizde hesaplayamadık... Yaratılmaya çalışılan suni gündemde sadece samimiyetsizlik ve haksızlık görüyorum. 2 gündür bu konu hakkında söylenenleri ve yazılanları Ayşe Hanım da ben de hayretler içinde izliyoruz. Umarım farklı ve önemli gündemleri daha çok konuşup gerçekten fayda yaratırsınız…"  Pervin Ersoy, daha önce de benzer haberlerle gündeme gelmişti. Van'da iki yıl önce meydana gelen çığ felaketinin ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazasının ardından Pervin Ersoy arkadaşlarıyla Kars'a giderek eğlenceye katılmıştı. Ersoy, 2019'daki Şeker Bayramı’nda ise çalışanına harçlık verip el öptürürken çektirdiği fotoğrafla tepki çekmişti. İlgili Haberlerler için fotoğrafa tıklayınız... Bakan eşi bunu yaparsa! SOSYETE DEĞİLİM  
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un yanındaki kadın polise şemsiye tutturup çantasını taşıtması sosyal medyada gündem olmuştu. Pervin Ersoy, yapılan bu eleştirilere cevap vererek, "Aslı bilinmeden yazılanlar gerçekten rahatsız edici boyutta... 3 yıldır birebir yanımda olan, çok sevdiğim, kardeşim gibi gördüğüm, gülüp dertleştiğim Ayşe Hanım'ın polis sıfatına dayanarak bana yapılan eleştiriler ve hakaretler gerçekten akıl alır gibi değil" ifadelerini kullandı.

 haberimizvar.net'in Türkiye gündemine getirdiği  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın davetiyle tarihi Bahtiyar Yokuşu'nu ziyaret ettiği sırada bir kadın polise çantasını ve şemsiyesini taşıttığı görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Pervin Ersoy, Instagram'dan yaptığı açıklamada, "Polisimize şemsiye taşıttı, çanta taşıttı’ gibi provokasyonlu cümlelerle hiçbir yere varamayacaksınız; çünkü biz o değiliz. Ayşe Hanım benim kardeşim gibi, en yakın arkadaşım gibidir" ifadelerini kullandı.

Ersoy, “Son 2 gündür gördüklerim ve okuduklarım, durumun aslı bilinmeden yazılanlar gerçekten rahatsız edici boyutta” ifadelerini kullandı.

 Polis memurunun 3 yıldır yanında olduğunu kendisini çok sevdiğini hatta kardeşi gibi gördüğünü, gülüp dertleştiğini ifade eden Ersoy, “Ayşe Hanım'ın polis sıfatına dayanarak bana yapılan eleştiriler ve hakaretler gerçekten akıl alır gibi değil” dedi.

Ersoy açıklamasında şunları kaydetti:

"Ben kimseye, eleştirilerinize konu olan şekilde bir davranışta bulunacak bir insan değilim. Konunun şerefli Türk polisi üzerinden yürütülerek çarpıtılması ve sahte hesaplar üzerinden özellikle kasti olarak yapılan yorumlar hiç hoş değil. ‘Polisimize şemsiye taşıttı, çanta taşıttı’ gibi provokasyonlu cümlelerle hiçbir yere varamayacaksınız; çünkü biz o değiliz. Ayşe Hanım benim kardeşim gibi, en yakın arkadaşım gibidir. Sağanak yağmurda kendisine ve bana tuttuğu şemsiyenin sizi bu kadar rahatsız edeceğini inanın bizde hesaplayamadık...

Yaratılmaya çalışılan suni gündemde sadece samimiyetsizlik ve haksızlık görüyorum. 2 gündür bu konu hakkında söylenenleri ve yazılanları Ayşe Hanım da ben de hayretler içinde izliyoruz. Umarım farklı ve önemli gündemleri daha çok konuşup gerçekten fayda yaratırsınız…"

 Pervin Ersoy, daha önce de benzer haberlerle gündeme gelmişti. Van'da iki yıl önce meydana gelen çığ felaketinin ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazasının ardından Pervin Ersoy arkadaşlarıyla Kars'a giderek eğlenceye katılmıştı.

Ersoy, 2019'daki Şeker Bayramı’nda ise çalışanına harçlık verip el öptürürken çektirdiği fotoğrafla tepki çekmişti.

İlgili Haberlerler için fotoğrafa tıklayınız...
Bakan eşi bunu yaparsa!

Bakan eşi bunu yaparsa!

SOSYETE DEĞİLİM




 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.