Bakan Koca açıkladı: Korona virüsten can kaybı 725'e yükseldi

GÜNDEM 07.04.2020 - 19:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bakan Koca açıkladı: Korona virüsten can kaybı 725'e yükseldi

Virüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, korona virüsten can kaybının 725'e, hasta sayısının ise 34 bin 109'a yükseldiğini açıkladı.

haberimizvar.net-Bakan Koca'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Korona virüs istisnasız 81 ilimizde görüldükten sonra bu salgında mücadele yeni bir aşamaya geçtik. Artık 83 milyon insan olarak her birimiz virüsün doğrudan tehdidi altındayız, aynı hassasiyeti göstermek zorundayız. Korona virüsle mücadelede iki taraftar. Biri virüs, biri ise biziz... Virüse karşı güç birliği içerisinde olmamız gerekiyor.  Sosyal temasın yaygın olduğu şehirlerde virüs yaygın. Bu tehdit bugün bazı devletlerin bile birbirine karşı tutumunu değiştirdi. Şimdi dayanışma içinde olma, insan sağlığını korumak için özverili olma, tedbirli olma, işbirliği yapma zamanıdır. TOPLUM BİLİMLERİ KURULU OLUŞTURULDU Sağlık Bakanlığı Korona Virüs Bilim Kurulu'nun ardından sefer de Toplum Bilimleri Kurulu adı verdiğimiz bir kurul oluşturduk. Bu kurul bize hayatı kolaylaştıracak kurallar sunacak. İlk toplantısını önümüzdeki günlerde yapacak olan yeni kurulun hayırlı olmasını diliyorum.   Çin'den gelen ilk veriler sadece yaşlıları daha çok tutan hastalık gibi bir izlenim bırakmıştı. Şu anda her yaşta olağanüstü bulaşan bir virüsle karşı karşıyayız. Artık genç yaştaki hastalarımızı da kaybetmeye başladık. Son günlerde akciğere geçme safhasında ilerleme sağladık. Bugünkü test sayımız 20 bin 23. Bugünkü vaka sayımız 3 bin 892. Bugün 76 vatandaşımızı daha kaybettik. 256 vatandaşımız ise şifa buldu. Kaynak Yeniçağ 
Virüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, korona virüsten can kaybının 725'e, hasta sayısının ise 34 bin 109'a yükseldiğini açıkladı.
haberimizvar.net-Bakan Koca'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Korona virüs istisnasız 81 ilimizde görüldükten sonra bu salgında mücadele yeni bir aşamaya geçtik. Artık 83 milyon insan olarak her birimiz virüsün doğrudan tehdidi altındayız, aynı hassasiyeti göstermek zorundayız. Korona virüsle mücadelede iki taraftar. Biri virüs, biri ise biziz... Virüse karşı güç birliği içerisinde olmamız gerekiyor.  Sosyal temasın yaygın olduğu şehirlerde virüs yaygın. Bu tehdit bugün bazı devletlerin bile birbirine karşı tutumunu değiştirdi. Şimdi dayanışma içinde olma, insan sağlığını korumak için özverili olma, tedbirli olma, işbirliği yapma zamanıdır.

TOPLUM BİLİMLERİ KURULU OLUŞTURULDU

Sağlık Bakanlığı Korona Virüs Bilim Kurulu'nun ardından sefer de Toplum Bilimleri Kurulu adı verdiğimiz bir kurul oluşturduk. Bu kurul bize hayatı kolaylaştıracak kurallar sunacak. İlk toplantısını önümüzdeki günlerde yapacak olan yeni kurulun hayırlı olmasını diliyorum.

  Çin'den gelen ilk veriler sadece yaşlıları daha çok tutan hastalık gibi bir izlenim bırakmıştı. Şu anda her yaşta olağanüstü bulaşan bir virüsle karşı karşıyayız. Artık genç yaştaki hastalarımızı da kaybetmeye başladık.

Son günlerde akciğere geçme safhasında ilerleme sağladık.

Bugünkü test sayımız 20 bin 23. Bugünkü vaka sayımız 3 bin 892. Bugün 76 vatandaşımızı daha kaybettik. 256 vatandaşımız ise şifa buldu.

tablo-003.JPG

Kaynak Yeniçağ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.