Bakan Koca'dan uyarı

SAĞLIK 05.08.2023 - 13:28, Güncelleme: 05.08.2023 - 13:37
 

Bakan Koca'dan uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yurttaşları aşırı sıcak havalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

haberimizvar.net- Koca, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Tolunay'ın kalp ve tansiyon hastaları için önemli tavsiyelerde bulunduğu videoyu paylaştı. Koca'nın paylaşımı şu şekilde: "Sıcaklar sağlığımız açısından pek çok riske yol açıyor. Örneğin, terlemeyle oluşan sıvı kaybının vücuttaki kan miktarını azaltması sonucu, kalp damar hastalığı olan kişilerde kan yoğunluğu arttığı için kalp krizleri görülebilir."   — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 4, 2023 " Sıcaklar sağlığımız açısından pek çok riske yol açıyor. Örneğin, terlemeyle oluşan sıvı kaybının vücuttaki kan miktarını azaltması sonucu, kalp damar hastalığı olan kişilerde kan yoğunluğu arttığı için kalp krizleri görülebilir. Detaylı bilgi için uzmanımıza kulak verin: pic.twitter.com/tURQSPlHY7 — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 4, 2023    
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yurttaşları aşırı sıcak havalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

haberimizvar.net- Koca, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Tolunay'ın kalp ve tansiyon hastaları için önemli tavsiyelerde bulunduğu videoyu paylaştı.

Koca'nın paylaşımı şu şekilde:

"Sıcaklar sağlığımız açısından pek çok riske yol açıyor. Örneğin, terlemeyle oluşan sıvı kaybının vücuttaki kan miktarını azaltması sonucu, kalp damar hastalığı olan kişilerde kan yoğunluğu arttığı için kalp krizleri görülebilir."

 

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 4, 2023 "

Sıcaklar sağlığımız açısından pek çok riske yol açıyor. Örneğin, terlemeyle oluşan sıvı kaybının vücuttaki kan miktarını azaltması sonucu, kalp damar hastalığı olan kişilerde kan yoğunluğu arttığı için kalp krizleri görülebilir. Detaylı bilgi için uzmanımıza kulak verin: pic.twitter.com/tURQSPlHY7

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 4, 2023

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.