Bakan Yardımcısı Karaloğlu: 426 noktada çalışmalar devam ediyor

GÜNDEM 14.02.2024 - 12:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:10
 

Bakan Yardımcısı Karaloğlu: 426 noktada çalışmalar devam ediyor

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “2 bin 493 ihbar aldık, 426 noktada çalışmalar devam ediyor. Bugün okullardaki eksiklikler, sorunlar tamamlanarak eğitime yarın devam edilmiş olacak” dedi.

haberimizvar.net- İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Antalya'da yaşanan sel felaketinin ardından çalışmalara ilişkin bilgi verdi. 2 bin 493 ihbar aldıklarını belirten Karaloğlu, "426 noktada çalışmalar devam ediyor. Gün içerisinde kalan 426 noktadaki su tahliye çalışmalarımızı tamamlarız" dedi. Sel felaketinde 1 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Karaloğlu, "Halil Yıldız isimli vatandaşımız aracıyla suya ve balçığa girerek hayatını kaybetti. 3 vatandaşımız da hafif yaralandı" diye konuştu.   "OKULLARDAKİ EKSİKLER TAMAMLANARAK EĞİTİME YARIN DEVAM EDİLECEK" Ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü aktaran Karaloğlu şöyle konuştu: "Tarımsal alanda 211 çiftçimizin sera zararı var. Tarımsal alanlardaki su tespit çalışmalarına başlayamadık. Kepez Devlet Hastanesi su baskını vardı. Hızlı bir şekilde sorunlar giderildi. Vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Okullarımız dün ve bugün 5 ilçede tatil edilmişti. Bugün okullardaki eksiklikler, sorunlar tamamlanarak eğitime yarın devam edilmiş olacak. 989 vatandaşımızı da çeşitli bölgelerden tahliye ettik. Trafikte bir sorun olmamakla birlikte 2 kavşaktaki su tahliye çalışmaları devam ediyor. Dün sel sırasında bir apartmanda göçük yaşandı. Bina boşaltıldı. 26 kişi geçici barınma alanına taşındı. O binada bugün inceleme yapılacak. Hem afet zarar tespit komisyonu çalışmaya başladı. Bugün 360 kişilik bir heyetle sahadalar. Vatandaşlarımızın hem evlerinde hem iş yerlerindeki zararlar incelenmeye devam edecek. 50 kişilik ekiple de hasar tespit komisyonumuz da sahada çalışmalarını sürdürüyor."
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “2 bin 493 ihbar aldık, 426 noktada çalışmalar devam ediyor. Bugün okullardaki eksiklikler, sorunlar tamamlanarak eğitime yarın devam edilmiş olacak” dedi.

haberimizvar.net- İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Antalya'da yaşanan sel felaketinin ardından çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

2 bin 493 ihbar aldıklarını belirten Karaloğlu, "426 noktada çalışmalar devam ediyor. Gün içerisinde kalan 426 noktadaki su tahliye çalışmalarımızı tamamlarız" dedi.

Sel felaketinde 1 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Karaloğlu, "Halil Yıldız isimli vatandaşımız aracıyla suya ve balçığa girerek hayatını kaybetti. 3 vatandaşımız da hafif yaralandı" diye konuştu.

 

"OKULLARDAKİ EKSİKLER TAMAMLANARAK EĞİTİME YARIN DEVAM EDİLECEK"

Ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü aktaran Karaloğlu şöyle konuştu:

"Tarımsal alanda 211 çiftçimizin sera zararı var. Tarımsal alanlardaki su tespit çalışmalarına başlayamadık. Kepez Devlet Hastanesi su baskını vardı. Hızlı bir şekilde sorunlar giderildi. Vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Okullarımız dün ve bugün 5 ilçede tatil edilmişti. Bugün okullardaki eksiklikler, sorunlar tamamlanarak eğitime yarın devam edilmiş olacak.

989 vatandaşımızı da çeşitli bölgelerden tahliye ettik. Trafikte bir sorun olmamakla birlikte 2 kavşaktaki su tahliye çalışmaları devam ediyor.

Dün sel sırasında bir apartmanda göçük yaşandı. Bina boşaltıldı. 26 kişi geçici barınma alanına taşındı. O binada bugün inceleme yapılacak.

Hem afet zarar tespit komisyonu çalışmaya başladı. Bugün 360 kişilik bir heyetle sahadalar. Vatandaşlarımızın hem evlerinde hem iş yerlerindeki zararlar incelenmeye devam edecek. 50 kişilik ekiple de hasar tespit komisyonumuz da sahada çalışmalarını sürdürüyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.