Bakan'a yelek hediye ettiler

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.03.2024 - 14:08, Güncelleme: 21.03.2024 - 14:08
 

Bakan'a yelek hediye ettiler

Antalya'da düzenlenen 'Trisome Games 202 Down Sendrom Spor Oyunları'nın açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 'Deri Boyutlama ve Yakma Kursu'nu ziyaret etti. Kursiyerler Bak'a deri yelek hediye etti.

haberimizvar.net- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beraberinde Vali Hulisi Şahin, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile birlikte Muratpaşa Gençlik ve Spor Merkezi'nde Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde açılan, genç ve yetişkinlerin katıldığı 'Deri Boyutlama ve Yakma Kursu'nun atölyesini ziyaret etti. Bakan Bak, deri üzerine dövme-yakma, dikme teknikleriyle çalışılmış duvar panolarını, deriden üretilmiş farklı modellerde giysi, bay-bayan çantası, para cüzdanı, telefon, tabanca kılıfı, kemer, kıyafet üstü aksesuarları gibi birçok eseri hayranlıkla inceledi. Bakan Bak, kurs öğretmeni Ferda Eyisaraç'ı, kursiyerlerini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Kurs öğretmeni Ferda İyisaraç, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'a, sanata kazandırılan deri çalışmaları hakkında bilgi verdi. İyisaraç, kursiyerleriyle birlikte özenle çalıştığı, üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın logosu işlenen deri yeleği Bakan Bak'a hediye etti. Deri giysileri sevdiğini söyleyen, yeleği üzerine giyerek deneneyen Bak, "Çok güzel olmuş, çok emek vermişsiniz" dedi, teşekkür etti.
Antalya'da düzenlenen 'Trisome Games 202 Down Sendrom Spor Oyunları'nın açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 'Deri Boyutlama ve Yakma Kursu'nu ziyaret etti. Kursiyerler Bak'a deri yelek hediye etti.

haberimizvar.net- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beraberinde Vali Hulisi Şahin, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile birlikte Muratpaşa Gençlik ve Spor Merkezi'nde Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde açılan, genç ve yetişkinlerin katıldığı 'Deri Boyutlama ve Yakma Kursu'nun atölyesini ziyaret etti.

Bakan Bak, deri üzerine dövme-yakma, dikme teknikleriyle çalışılmış duvar panolarını, deriden üretilmiş farklı modellerde giysi, bay-bayan çantası, para cüzdanı, telefon, tabanca kılıfı, kemer, kıyafet üstü aksesuarları gibi birçok eseri hayranlıkla inceledi. Bakan Bak, kurs öğretmeni Ferda Eyisaraç'ı, kursiyerlerini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Kurs öğretmeni Ferda İyisaraç, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'a, sanata kazandırılan deri çalışmaları hakkında bilgi verdi. İyisaraç, kursiyerleriyle birlikte özenle çalıştığı, üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın logosu işlenen deri yeleği Bakan Bak'a hediye etti. Deri giysileri sevdiğini söyleyen, yeleği üzerine giyerek deneneyen Bak, "Çok güzel olmuş, çok emek vermişsiniz" dedi, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.