Bakıcı anneleriyle Kemer’de buluştular

GÜNDEM 25.10.2023 - 10:23, Güncelleme: 25.10.2023 - 13:23
 

Bakıcı anneleriyle Kemer’de buluştular

Metin Akpınar’ın Antalya'da yaşayan ve yıllar sonra kızı olduğu kesinlik kazanan Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, Antalya’nın Kemer İlçesi’nde yaşayan bakıcıları Adile Şener ile buluştu.

haberimizvar.net- Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ve DNA testi ile de kızı olduğu kesinlik kazanan Duygu Nebioğlu ve  Muratpaşa Belediyesi'nde çalışan Sevgi Nebioğlu anneleri Suphiye Ormancı’nın  iki aylıkken bıraktığı bakıcıları Adile Şener ile Kemer'de buluştu. O anları Instagram hesabından yayınlayan Nebioğlu, “Benim hiç annem yoktu. Şimdi bir annem daha oldu” ifadelerini kullandı. Duygu Nebioğlu bir sonraki paylaşımında da “Kendisi aslında bakıcı değilmiş. Suphiye Ormancı’ya, bizlere yardımcı olmuş cennetlik ailedir” diye yazdı.   “UMARIM HAYATTADIR” DEMİŞTİ… Geçen günlerde ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına katılan Duygu Nebioğlu, “Annem iki aylıkken bizi Kemer’de yaşayan Adile Şener’e emanet etmiş. Ona teşekkür ederim. Umarım hayattadır. Beni şu an izliyorsa ‘Büyüdüm, 35 yaşına geldim ve teşekkür ederim’ demek istiyorum. Bakıcı olarak para karşılığında Adile Şener’e verilmişiz. Altı ay sonra ‘Annesi nerede?’ diye bir haber yapılmış. Haber sonrası bizi Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim etmişler. Devlet bizi koru altına almış” demişti. Daha sonra Adile Şener’i bulduğunu açıklayan Nebioğlu, “Köyün muhtarı bize ulaştı. Adile Şener hayatta ve biraz önce konuştum. Kendisine vefa borcunu ödeyeceğim için çok mutluyum. Kalbimdeki derin yaralar biraz olsun kapanıyor. Bizler gibi hikayesi olanlar ve henüz sonuç alamayanlar asla pes etmeyin!” demişti.  
Metin Akpınar’ın Antalya'da yaşayan ve yıllar sonra kızı olduğu kesinlik kazanan Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, Antalya’nın Kemer İlçesi’nde yaşayan bakıcıları Adile Şener ile buluştu.

haberimizvar.net- Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ve DNA testi ile de kızı olduğu kesinlik kazanan Duygu Nebioğlu ve  Muratpaşa Belediyesi'nde çalışan Sevgi Nebioğlu anneleri Suphiye Ormancı’nın  iki aylıkken bıraktığı bakıcıları Adile Şener ile Kemer'de buluştu.

O anları Instagram hesabından yayınlayan Nebioğlu, “Benim hiç annem yoktu. Şimdi bir annem daha oldu” ifadelerini kullandı.

Duygu Nebioğlu bir sonraki paylaşımında da “Kendisi aslında bakıcı değilmiş. Suphiye Ormancı’ya, bizlere yardımcı olmuş cennetlik ailedir” diye yazdı.

 

“UMARIM HAYATTADIR” DEMİŞTİ…

Geçen günlerde ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına katılan Duygu Nebioğlu, “Annem iki aylıkken bizi Kemer’de yaşayan Adile Şener’e emanet etmiş. Ona teşekkür ederim. Umarım hayattadır. Beni şu an izliyorsa ‘Büyüdüm, 35 yaşına geldim ve teşekkür ederim’ demek istiyorum. Bakıcı olarak para karşılığında Adile Şener’e verilmişiz. Altı ay sonra ‘Annesi nerede?’ diye bir haber yapılmış. Haber sonrası bizi Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim etmişler. Devlet bizi koru altına almış” demişti.

Daha sonra Adile Şener’i bulduğunu açıklayan Nebioğlu, “Köyün muhtarı bize ulaştı. Adile Şener hayatta ve biraz önce konuştum. Kendisine vefa borcunu ödeyeceğim için çok mutluyum. Kalbimdeki derin yaralar biraz olsun kapanıyor. Bizler gibi hikayesi olanlar ve henüz sonuç alamayanlar asla pes etmeyin!” demişti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.