Bakın başına ne geldi ?

GÜNDEM 23.09.2020 - 15:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Bakın başına ne geldi ?

Antalya Korkuteli’nde yaşanan bir sürgün olayı, devlet memurları üzerindeki iktidar baskısının son örneği oldu. İddialara göre, İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın düğününü pandemi yasakları nedeniyle ve saat geç olduğu için “Bitirin” uyarısı yapan polis memuru Rahim Kayasu, mukavemetle karşılaştı. Görevini yapmakta ısrar etmesi üzerine AKP İlçe Başkanı Kemal Sancaktar polis memuru Kayasu’yu başka bir ilçeye sürgün ettirdi. Bu olaydan kısa bir süre sonra ise Sancaktar, eşi ve çocuğu koronavirüse yakalandı.

haberimizvar.net- Duyanların ‘İlahi adalet’ dediği olay iddiaya göre şöyle gelişti; Ağustos ayı sonlarında AK Parti Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu, Gizem Aygündüz ile dünyaevine girdi. Düğün törenine AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve birçok partili de katıldı. Yoğun katılımın olduğu düğün geç saatlere kadar sürerken, saat gece yarısını geçtiğinde Korkuteli İlçe Emniyeti’nde görevli polis memuru Rahim Kayasu’nun da aralarında olduğu bir ekip düğün yerine gelerek pandemi yasağını hatırlattı. Düğünün sonlandırılmasını isteyen polis memurunun üzerine  AK Partili geçler yürüyünce olay yerine takviye ekip çağrıldı. Polis Rahim Kayasu’nun görevini ısrarla yerine getirmek istemesine tepki gösterenlerden biri de AKP Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar oldu.İddiaya göre ertesi gün polis memuru Rahim Kayasu'yu telefonla arayan Sancaktar, “Sen kimsin ki düğünümüzü kapatıyorsun. Sen AKP düşmanı mısın” dedi. Sancaktar,  siyasi kimliğini kullanarak Rahim Kayasu’nun Serik İlçesi’ne sürgün edilmesini sağladı.  ‘ARTIK BEN DE POZİTİFİM’ Kayasu apar topar yeni görev yerine giderken, düğünden kısa bir süre sonra düğün sahipleri koronavirüsle temaslı oldukları gerekçesiyle karantinaya alındı. Bu arada AKP İlçe Başkanı Sancaktar’ın da eşi ve çocuğuyla birlikte koronaya yakalandığı ortaya çıktı. Sancaktar COVİD-19 testlerinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından, “Ne yazık ki artık bende POZİTİF bir vaka olarak, Pazartesi günü itibarıyla Korkuteli Devlet Hastanesi’nde tedavi altındayım. Şimdi daha iyi anlıyorum ki bu hastalığa yakalananlar maalesef her aşamasında elinde olmayan zorlu bir süreç yaşıyorlar. Onun için ne olursa olsun uyarıları dikkate alalım, sağlığımızın kıymetini bilelim” paylaşımını yaptı. Bu arada, olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine sürgün edilen polis memuru Rahim Kayasu da, kendi hesabından yaptığı paylaşımda, “Yok yok bu kesin ben değilimdir diyeceğim de benden başka düğünü kapattırdım diye sürülen olmadıki. Ayrıca düğün de Covid-19'a  yakalanan arkadaşlara da geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Antalya Korkuteli’nde yaşanan bir sürgün olayı, devlet memurları üzerindeki iktidar baskısının son örneği oldu. İddialara göre, İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın düğününü pandemi yasakları nedeniyle ve saat geç olduğu için “Bitirin” uyarısı yapan polis memuru Rahim Kayasu, mukavemetle karşılaştı. Görevini yapmakta ısrar etmesi üzerine AKP İlçe Başkanı Kemal Sancaktar polis memuru Kayasu’yu başka bir ilçeye sürgün ettirdi. Bu olaydan kısa bir süre sonra ise Sancaktar, eşi ve çocuğu koronavirüse yakalandı.

haberimizvar.net- Duyanların ‘İlahi adalet’ dediği olay iddiaya göre şöyle gelişti; Ağustos ayı sonlarında AK Parti Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu, Gizem Aygündüz ile dünyaevine girdi. Düğün törenine AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve birçok partili de katıldı. Yoğun katılımın olduğu düğün geç saatlere kadar sürerken, saat gece yarısını geçtiğinde Korkuteli İlçe Emniyeti’nde görevli polis memuru Rahim Kayasu’nun da aralarında olduğu bir ekip düğün yerine gelerek pandemi yasağını hatırlattı. Düğünün sonlandırılmasını isteyen polis memurunun üzerine  AK Partili geçler yürüyünce olay yerine takviye ekip çağrıldı. Polis Rahim Kayasu’nun görevini ısrarla yerine getirmek istemesine tepki gösterenlerden biri de AKP Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar oldu.İddiaya göre ertesi gün polis memuru Rahim Kayasu'yu telefonla arayan Sancaktar, “Sen kimsin ki düğünümüzü kapatıyorsun. Sen AKP düşmanı mısın” dedi. Sancaktar,  siyasi kimliğini kullanarak Rahim Kayasu’nun Serik İlçesi’ne sürgün edilmesini sağladı. 

‘ARTIK BEN DE POZİTİFİM’
Kayasu apar topar yeni görev yerine giderken, düğünden kısa bir süre sonra düğün sahipleri koronavirüsle temaslı oldukları gerekçesiyle karantinaya alındı. Bu arada AKP İlçe Başkanı Sancaktar’ın da eşi ve çocuğuyla birlikte koronaya yakalandığı ortaya çıktı. Sancaktar COVİD-19 testlerinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından, “Ne yazık ki artık bende POZİTİF bir vaka olarak, Pazartesi günü itibarıyla Korkuteli Devlet Hastanesi’nde tedavi altındayım. Şimdi daha iyi anlıyorum ki bu hastalığa yakalananlar maalesef her aşamasında elinde olmayan zorlu bir süreç yaşıyorlar. Onun için ne olursa olsun uyarıları dikkate alalım, sağlığımızın kıymetini bilelim” paylaşımını yaptı. Bu arada, olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine sürgün edilen polis memuru Rahim Kayasu da, kendi hesabından yaptığı paylaşımda, “Yok yok bu kesin ben değilimdir diyeceğim de benden başka düğünü kapattırdım diye sürülen olmadıki. Ayrıca düğün de Covid-19'a  yakalanan arkadaşlara da geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.