Balıkçılar buluşuyor

YEREL 17.05.2022 - 16:04, Güncelleme: 17.05.2022 - 16:04
 

Balıkçılar buluşuyor

Antalya Sportif Olta Balıkçıları Platformu tarafından organize edilen '5. Antalya Olta Balıkçılığı Festivali' Cumartesi günü Konyaaltı'nda yapılacak

haberimizvar.net- Antalya Sportif Olta Balıkçıları Platformu (ANSOB), pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen Antalya Olta Balıkçılığı Festivali'nin beşincisini Cumartesi günü Konyaaltı Beach Park'ta yapacak. Saat 18'de başlayacak festivalde amatör ve profesyonel balıkçılar buluşacak. 'Yarışma değil festival' sloganıyla yola çıktıklarını belirten ANSOB Başkanı Ali Bilgiç, "Türkiye'nin en yüksek katılımlı organizasyonunu yapıyoruz. 7'den 77'e tüm balık tutkularını bekliyoruz" dedi. FARKLI SÜRPRİZLER OLACAK Akşam saat 18'de başlayacak festivalde farklı etkilik ve yarışmaların yapılacağını belirten Bilgiç, "Geç saate kadar sürecek etkinlikte katılımcılara farklı sürprizlerimiz olacak. hem hobidaşlarımızı kucaklayacağız hem de sosyal olarak bir araya geleceğiz. Organizasyona destek veren Çağlayan Balıkçılık, Okyanus Av, Falez Av Market, Kaptan Balık, Salt Balık, Liman Balıkçılık, Seafarı Store, Egetech Fıshıng ve Sezen Ticaret'e teşekkür ediyoruz" dedi. 
Antalya Sportif Olta Balıkçıları Platformu tarafından organize edilen '5. Antalya Olta Balıkçılığı Festivali' Cumartesi günü Konyaaltı'nda yapılacak

haberimizvar.net- Antalya Sportif Olta Balıkçıları Platformu (ANSOB), pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen Antalya Olta Balıkçılığı Festivali'nin beşincisini Cumartesi günü Konyaaltı Beach Park'ta yapacak. Saat 18'de başlayacak festivalde amatör ve profesyonel balıkçılar buluşacak. 'Yarışma değil festival' sloganıyla yola çıktıklarını belirten ANSOB Başkanı Ali Bilgiç, "Türkiye'nin en yüksek katılımlı organizasyonunu yapıyoruz. 7'den 77'e tüm balık tutkularını bekliyoruz" dedi.

FARKLI SÜRPRİZLER OLACAK

Akşam saat 18'de başlayacak festivalde farklı etkilik ve yarışmaların yapılacağını belirten Bilgiç, "Geç saate kadar sürecek etkinlikte katılımcılara farklı sürprizlerimiz olacak. hem hobidaşlarımızı kucaklayacağız hem de sosyal olarak bir araya geleceğiz. Organizasyona destek veren Çağlayan Balıkçılık, Okyanus Av, Falez Av Market, Kaptan Balık, Salt Balık, Liman Balıkçılık, Seafarı Store, Egetech Fıshıng ve Sezen Ticaret'e teşekkür ediyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.