Balkan beraat etti

GÜNDEM 21.07.2022 - 15:42, Güncelleme: 21.07.2022 - 15:42
 

Balkan beraat etti

Türkiye Barolar Birliği Antalya Delegesi Polat Balkan, Barolar Birliği eski başkanı Metin Feyzioğlu'nun hakkında açtığı davadan beraat etti

haberimizvar.net- Türkiye Barolar Birliği eski Başkanı Metin Feyzioğlu, Barolar Birliği Antalya Delegesi Polat Balkan hakkında kişisel verilerini hukuka aykırı bir şekilde ele geçirip sosyal medyada yayınladığı iddiasıyla 2019 yılında dava açtı. Ankara 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Balkan, Feyzioğlu'nun hem toplumda hem de siyaset dünyasında tanınan bir kişi olduğunu söyledi. BİLGİLERE HERKES ULAŞABİLİR Balkan, üzerine atılan suçları kabul etmediğini ifade etti.  Balkan'ın savunmasının ardından kararı açıklayan mahkeme hakimi, hakaret ya da suça delil olacak bir unsur bulunmadığı, Feyzioğlu hakkındaki bilgilere herkesi ulaşabileceği gerekçesiyle Polat Balkan'a beraat kararı verdi.
Türkiye Barolar Birliği Antalya Delegesi Polat Balkan, Barolar Birliği eski başkanı Metin Feyzioğlu'nun hakkında açtığı davadan beraat etti

haberimizvar.net- Türkiye Barolar Birliği eski Başkanı Metin Feyzioğlu, Barolar Birliği Antalya Delegesi Polat Balkan hakkında kişisel verilerini hukuka aykırı bir şekilde ele geçirip sosyal medyada yayınladığı iddiasıyla 2019 yılında dava açtı. Ankara 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Balkan, Feyzioğlu'nun hem toplumda hem de siyaset dünyasında tanınan bir kişi olduğunu söyledi.

BİLGİLERE HERKES ULAŞABİLİR

Balkan, üzerine atılan suçları kabul etmediğini ifade etti.  Balkan'ın savunmasının ardından kararı açıklayan mahkeme hakimi, hakaret ya da suça delil olacak bir unsur bulunmadığı, Feyzioğlu hakkındaki bilgilere herkesi ulaşabileceği gerekçesiyle Polat Balkan'a beraat kararı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.