Balkan: Feyzioğlu vazgeçti

GÜNDEM 19.08.2021 - 13:41, Güncelleme: 19.08.2021 - 13:41
 

Balkan: Feyzioğlu vazgeçti

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan hakkındaki tüm şikâyetlerinden vazgeçti

haberimizvar.net- Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, kendisine muhalif olan Antalya Baro Başkanı Polat Balkan ile sık sık polemiğe girmiş ve bu polemiklerin birçoğu mahkemeye taşınmıştı. Ankara’ya giden Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, Feyzioğlu’nun kendisi hakkındaki tüm şikayetlerden vazgeçtiğini açıkladı. BEKLEMİYORDUM Balkan, “Ankara'dan Antalya'ya dönüyorum. Bugün, Metin Feyzioğlu, bütün Baro başkanlarının ortasında benim hakkımdaki şikayetlerinden vazgeçeceğini söyledi. Beklemiyordum. Ben de kabul edeceğimi söyledim. Tuhaf bir gündü. Yıllardır dile getirdiğimiz ve bugün naif bir şekilde yinelediğimiz eleştirilerden umarım doğru ve sağlıklı bir sonuç çıkarılır. Bizim kültürümüzde uzatılan el sıkılır. Olumlu karşılıyorum. Umarım bundan sonra demokrasi, hukuk devleti ve insan hakları mücadelesini hep birlikte, olması gerektiği gibi yaparız, dedim özetle” dedi.  
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan hakkındaki tüm şikâyetlerinden vazgeçti

haberimizvar.net- Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, kendisine muhalif olan Antalya Baro Başkanı Polat Balkan ile sık sık polemiğe girmiş ve bu polemiklerin birçoğu mahkemeye taşınmıştı. Ankara’ya giden Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, Feyzioğlu’nun kendisi hakkındaki tüm şikayetlerden vazgeçtiğini açıkladı.

BEKLEMİYORDUM

Balkan, “Ankara'dan Antalya'ya dönüyorum. Bugün, Metin Feyzioğlu, bütün Baro başkanlarının ortasında benim hakkımdaki şikayetlerinden vazgeçeceğini söyledi. Beklemiyordum. Ben de kabul edeceğimi söyledim. Tuhaf bir gündü. Yıllardır dile getirdiğimiz ve bugün naif bir şekilde yinelediğimiz eleştirilerden umarım doğru ve sağlıklı bir sonuç çıkarılır. Bizim kültürümüzde uzatılan el sıkılır. Olumlu karşılıyorum. Umarım bundan sonra demokrasi, hukuk devleti ve insan hakları mücadelesini hep birlikte, olması gerektiği gibi yaparız, dedim özetle” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.