Balkan’a silahlı tehdit

GÜNDEM 11.02.2021 - 10:30, Güncelleme: 11.02.2021 - 10:30
 

Balkan’a silahlı tehdit

Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, sosyal medyada paylaşıma yorum yapan bir şahsın kendisini bacağından vurmakla tehdit ettiğini söyledi. Balkan, aynı şahsın Antalya Barosu yönetim kurulunu da tehdit ettiğini ifade etti

haberimizvar.net- Sosyal medyayı aktif kullanan Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, geçen hafta yaptığı paylaşıma yorum bir şansın kendisini bacağından vurmakla tehdit ettiğini söyledi. Balkan, aynı şahsın Antalya Barosu yönetimini de mermi manyağı yapmakla tehdit ettiğini belirtti. Balkan, yargının ise bu kendisini ve baro yönetimini tehdit ederek suç duyurusunda bulunan şansın talebini kabul ettiğini fakat aynı yargının baro başkanı ve yönetiminin silahla tehdit edilmesine sessiz kaldığını sözlerine ekledi.  Balkan olayı sosyal medyada şöyle aktardı: “Geçen hafta sosyal medyada yaptığım bir paylaşım üzerine yorum yapan bir yurttaş, beni sol bacağımdan vurmakla tehdit etti. Yerim yurdum belli. Ardından aynı yurttaş bu kez Antalya Barosu'na yönelik olarak "Sizi mermi manyağı yapacağım!" diyerek suç duyurusunda bulunmuş. Bu başvuru işleme konulmuş. Buraya kadar her şey yolunda görünüyor. Öte yandan, bir Baro Başkanına ve Yönetim Kurulu üyelerine yönelik tehditlerle ilgili soruşturma açamayıp, bizden bilgi ve savunma isteyen bir yargıdır bu yargı! Bilin istedim...”  
Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, sosyal medyada paylaşıma yorum yapan bir şahsın kendisini bacağından vurmakla tehdit ettiğini söyledi. Balkan, aynı şahsın Antalya Barosu yönetim kurulunu da tehdit ettiğini ifade etti

haberimizvar.net- Sosyal medyayı aktif kullanan Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, geçen hafta yaptığı paylaşıma yorum bir şansın kendisini bacağından vurmakla tehdit ettiğini söyledi. Balkan, aynı şahsın Antalya Barosu yönetimini de mermi manyağı yapmakla tehdit ettiğini belirtti. Balkan, yargının ise bu kendisini ve baro yönetimini tehdit ederek suç duyurusunda bulunan şansın talebini kabul ettiğini fakat aynı yargının baro başkanı ve yönetiminin silahla tehdit edilmesine sessiz kaldığını sözlerine ekledi. 

Balkan olayı sosyal medyada şöyle aktardı: “Geçen hafta sosyal medyada yaptığım bir paylaşım üzerine yorum yapan bir yurttaş, beni sol bacağımdan vurmakla tehdit etti.
Yerim yurdum belli. Ardından aynı yurttaş bu kez Antalya Barosu'na yönelik olarak "Sizi mermi manyağı yapacağım!" diyerek suç duyurusunda bulunmuş. Bu başvuru işleme konulmuş. Buraya kadar her şey yolunda görünüyor. Öte yandan, bir Baro Başkanına ve Yönetim Kurulu üyelerine yönelik tehditlerle ilgili soruşturma açamayıp, bizden bilgi ve savunma isteyen bir yargıdır bu yargı! Bilin istedim...”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.