Balkonda kumara 71 bin lira ceza

ASAYİŞ 04.05.2021 - 21:47, Güncelleme: 04.05.2021 - 21:47
 

Balkonda kumara 71 bin lira ceza

Antalya'da polis tarafından bir işyerine yapılan baskında, kumar oynadıkları tespit edilen 17 kişiye toplam 71 bin 600 lira para cezası kesildi.

haberimizvar.net Kepez ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,Emek Mahallesi'nde bir adreste kumar oynandığı ihbarı üzerine baskın düzenledi. Ekipler, içeride bulunan 16 kişiye kumar oynamaktan ve sosyal mesafe ihlalinden toplam 71 bin 376 lira idari para cezası uyguladı. Ayrıca kumar oyununda kullanılan 149 adet oyun kartı, 979 adet pul, 1 adet televizyon ve 1 adet telefona el konulurken, işyeri sahibi hakkında adli işlem yapıldı.
Antalya'da polis tarafından bir işyerine yapılan baskında, kumar oynadıkları tespit edilen 17 kişiye toplam 71 bin 600 lira para cezası kesildi.

haberimizvar.net

Kepez ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,Emek Mahallesi'nde bir adreste kumar oynandığı ihbarı üzerine baskın düzenledi. Ekipler, içeride bulunan 16 kişiye kumar oynamaktan ve sosyal mesafe ihlalinden toplam 71 bin 376 lira idari para cezası uyguladı. Ayrıca kumar oyununda kullanılan 149 adet oyun kartı, 979 adet pul, 1 adet televizyon ve 1 adet telefona el konulurken, işyeri sahibi hakkında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.