‘Bana cevap vereceğine rüşvete bak rüşvete!’

GÜNDEM 11.05.2020 - 15:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Bana cevap vereceğine rüşvete bak rüşvete!’

Serik MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Çoşkun’un Serik CHP İlçe Başkanı İbrahim Demir’i şov yapmakla suçladı. Demir ise, Coşkun’a, “Şov yapmıyoruz halkımızın hakkını savunuyoruz. Bana cevap vereceğine, rüşvete bak rüşvete!” diye yanıt verdi.

haberimizvar.net- Serik MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Çoşkun’un Serik CHP İlçe Başkanı İbrahim Demir’i yaptığı açıklamada şov yapmakla suçladı. Demir, Coşkun’un yaptığı açıklamaya ‘Şov yapmıyoruz halkımızın hakkını savunuyoruz diye cevap verdi. Demir, “Sahillere sahip çıkmak, 500 bin TL’lik rüşveti kimin aldığını araştırmak şov yapmak ise sayın MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun’un söylemleriyle evet şov yapıyoruz. Bu olaylar siyasi bir olay değildir. Serik halkının haklarını savunma olayıdır. Rüşvet ortaya çıkıncaya kadar sahillerimizi tekrar Serik halkına kavuşturuncaya kadar senin dilinde cevap veriyoruz şov yapmaya devam edeceğiz. Sayın Başkan, ‘Milliyetçi Hareket Partisi şov yapmaz gereğini yapar’ derken, gereğini yaptığınız için mi sahillerimiz elimizden alınıyor?   Rüşvet olayını araştıracağın zamanı, bana cevap vermekle dolduruyorsun. Serik halkının sizlerden beklentisi bu konularla ilgili aktif bir şekilde çalışmanız. Bana cevapvereceğine rüşvete bak, rüşvete!  Sayın MHP İlçe Başkanı suskunluğunuzu bozup, Türkiye gündemine oturan rüşvet olayı ve sahillerimizle ilgili sizden bir açıklama bekliyorum. ’ dedi.  
Serik MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Çoşkun’un Serik CHP İlçe Başkanı İbrahim Demir’i şov yapmakla suçladı. Demir ise, Coşkun’a, “Şov yapmıyoruz halkımızın hakkını savunuyoruz. Bana cevap vereceğine, rüşvete bak rüşvete!” diye yanıt verdi.

haberimizvar.net- Serik MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Çoşkun’un Serik CHP İlçe Başkanı İbrahim Demir’i yaptığı açıklamada şov yapmakla suçladı. Demir, Coşkun’un yaptığı açıklamaya ‘Şov yapmıyoruz halkımızın hakkını savunuyoruz diye cevap verdi. Demir, “Sahillere sahip çıkmak, 500 bin TL’lik rüşveti kimin aldığını araştırmak şov yapmak ise sayın MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun’un söylemleriyle evet şov yapıyoruz. Bu olaylar siyasi bir olay değildir. Serik halkının haklarını savunma olayıdır. Rüşvet ortaya çıkıncaya kadar sahillerimizi tekrar Serik halkına kavuşturuncaya kadar senin dilinde cevap veriyoruz şov yapmaya devam edeceğiz. Sayın Başkan, ‘Milliyetçi Hareket Partisi şov yapmaz gereğini yapar’ derken, gereğini yaptığınız için mi sahillerimiz elimizden alınıyor?

 

Rüşvet olayını araştıracağın zamanı, bana cevap vermekle dolduruyorsun. Serik halkının sizlerden beklentisi bu konularla ilgili aktif bir şekilde çalışmanız. Bana cevapvereceğine rüşvete bak, rüşvete!  Sayın MHP İlçe Başkanı suskunluğunuzu bozup, Türkiye gündemine oturan rüşvet olayı ve sahillerimizle ilgili sizden bir açıklama bekliyorum. ’ dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.