Bankalarda promosyon yarışı

EKONOMİ 21.02.2024 - 14:51, Güncelleme: 21.02.2024 - 14:51
 

Bankalarda promosyon yarışı

Bankaların emekli maaş promosyonları ile ilgili rekabeti, emekli maaşlarına yapılan zamla birlikte yarışa dönüştü. Özel bankalarda promosyon rakamları 15 bin liraya kadar yükseldi.

haberimizvar.net- Bankaların promosyon yarışı kızıştı. Kamu ve özel bankalar arasındaki promosyon rekabetinde özel bankalar rakamı 15 bin liraya kadar çıkardı. Emekli maaşlarına gelen yüzde 49.25 oranındaki zam ve en düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesi promosyon rakamlarının artmasını sağladı. Yeni dönemde emekli promosyon sınırlarında da değişiklik oldu. 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler ile yeni emekli olanlar maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyorlardı. Yeni uygulama ile emekliler istedikleri zaman bankalarını değiştirebiliyorlar. Promosyon yarışında özel bankalar devlet bankalarını solladı. 2023 yılında 12 bin liraya kadar yükselen emekli maaş promosyonları özel bankalarda 15 bin liraya çıkartılırken, devlet bankaları 4 bin 500 ile 5 bin lira arasında promosyon ödemesi yapıyor. Yarışta özel bankalar ile devlet bankaları arasındaki fark 10 bin 500 liraya çıktı.
Bankaların emekli maaş promosyonları ile ilgili rekabeti, emekli maaşlarına yapılan zamla birlikte yarışa dönüştü. Özel bankalarda promosyon rakamları 15 bin liraya kadar yükseldi.

haberimizvar.net- Bankaların promosyon yarışı kızıştı. Kamu ve özel bankalar arasındaki promosyon rekabetinde özel bankalar rakamı 15 bin liraya kadar çıkardı. Emekli maaşlarına gelen yüzde 49.25 oranındaki zam ve en düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesi promosyon rakamlarının artmasını sağladı. Yeni dönemde emekli promosyon sınırlarında da değişiklik oldu. 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler ile yeni emekli olanlar maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyorlardı.

Yeni uygulama ile emekliler istedikleri zaman bankalarını değiştirebiliyorlar. Promosyon yarışında özel bankalar devlet bankalarını solladı. 2023 yılında 12 bin liraya kadar yükselen emekli maaş promosyonları özel bankalarda 15 bin liraya çıkartılırken, devlet bankaları 4 bin 500 ile 5 bin lira arasında promosyon ödemesi yapıyor. Yarışta özel bankalar ile devlet bankaları arasındaki fark 10 bin 500 liraya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.