Bankaların promosyon yarışı

EKONOMİ 08.01.2024 - 11:37, Güncelleme: 08.01.2024 - 11:37
 

Bankaların promosyon yarışı

Emekli maaşlarına yapılacak ek zam gündemi oluştururken, önceki yıllarda olduğu gibi bankaların promosyon yarışı da hız kazandı.

haberimizvar.net- Halen 15 bin 500 lira olan SGK ve Bağ-Kur emekli maaş promosyonunun bankaların rekabeti sonucunda 20 bin liraya kadar yükselmesi bekleniyor. Emeklilerin maaşlarına yapılması beklenen ek zamma refah payının da eklenmesiyle belirlenecek olan yeni emekli maaşına göre bankalar da promosyon rakamlarını belirleyecek. Milyonlarca emekli 2024 emekli maaş zammı kadar 2024 banka promosyonlarına yapılacak zammı ve banka promosyonlarının taç lira olacağını merak ediyor. Şu anda en yüksek 12 bin 500 lira olan banka promosyonlarına ciddi bir artış yapılması ileri sürülürken, kulislerde 15 bin ila 20 bin liraya kadar bir artışın söz konusu olabileceği konuşuluyor.
Emekli maaşlarına yapılacak ek zam gündemi oluştururken, önceki yıllarda olduğu gibi bankaların promosyon yarışı da hız kazandı.

haberimizvar.net- Halen 15 bin 500 lira olan SGK ve Bağ-Kur emekli maaş promosyonunun bankaların rekabeti sonucunda 20 bin liraya kadar yükselmesi bekleniyor. Emeklilerin maaşlarına yapılması beklenen ek zamma refah payının da eklenmesiyle belirlenecek olan yeni emekli maaşına göre bankalar da promosyon rakamlarını belirleyecek.

Milyonlarca emekli 2024 emekli maaş zammı kadar 2024 banka promosyonlarına yapılacak zammı ve banka promosyonlarının taç lira olacağını merak ediyor. Şu anda en yüksek 12 bin 500 lira olan banka promosyonlarına ciddi bir artış yapılması ileri sürülürken, kulislerde 15 bin ila 20 bin liraya kadar bir artışın söz konusu olabileceği konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.