Barbaros Çay Bahçesi eski günlerine döndü

YEREL 06.11.2023 - 12:53, Güncelleme: 06.11.2023 - 12:53
 

Barbaros Çay Bahçesi eski günlerine döndü

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve modern bir görüntüye kavuşturularak hizmet vermeye devam eden EKDAĞ Barbaros Çay Bahçesi, eski günlerindeki gibi yine buluşma adresi oluyor.

haberimizvar.net- Antalyalıların hatıralarında önemli bir yer tutan Barbaros Çay Bahçesi, yenileme çalışmalarının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal tesis olarak hizmet vermeye devam ediyor. Modern ve yeni yüzüyle Barbaros Çay Bahçesi’nde denize karşı konumuyla keyifli çay sohbetleri gerçekleşiyor.  ESKİ YERİNDE YENİ YÜZÜYLE KONFORLU HİZMET  Konyaaltı Caddesi üzerinde yer alan ve EKDAĞ A.Ş tarafından işletilen Barbaros Çay Bahçesi açık oturma alanı 120, kapalı alan 80 olmak üzere toplam 200 kişiye hizmet verebiliyor. Çeşitli lezzetlerin sunulduğu Barbaros Çay Bahçesi, kafe ve mutfak bölümüyle, eskiden olduğu gibi keyifli çay sohbetlerinin yaşandığı bir mekan oldu.   YENİDEN BULUŞMA NOKTASI  Gençlerin, arkadaş gruplarının ve ailelerin buluşma noktası olan Barbaros Çay Bahçesi’nin hizmetinden vatandaşlar çok memnun.  Yenilenen çay bahçesinin eskisine göre daha modern ve kaliteli olduğuna dikkat çeken Güler Şimşek, “Büyükşehir Belediyesi burasını yenileyip bu haliyle hizmetine açmasına sevindim. Emekli bir vatandaş olarak, fiyatlar dışarıdakileri göre gayet uygun. Arkadaşlarımla buraya geliyor sohbet ediyor keyifli vakit geçiriyoruz” diye konuştu.  MENÜLERİ LEZZETLİ FİYATLARI UYGUN  Uzun yıllardır Barbaros Çay Bahçesi’ne geldiğini söyleyen Ayşe Tuğba Korkmaz, “Eski halini iyi biliyorum, köhne ve salaş bir durumdaydı. Büyükşehir Belediyesi burayı yenileyerek estetik bir hale getirdi. Konforu, menüleri ve fiyatları her şey mükemmel. Büyükşehir Belediyesi burasını tertemiz yaptı çok teşekkürler” dedi.  GENÇLER DE MEMNUN  Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Arda Aytemur da, “Nezih, modern ve kaliteli bir yer olmuş. Biz gençlerin de uygun fiyatlarla lezzetli menüler yiyip oturabileceği bir yerin yapılması bizleri memnun etti” ifadelerini kullandı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve modern bir görüntüye kavuşturularak hizmet vermeye devam eden EKDAĞ Barbaros Çay Bahçesi, eski günlerindeki gibi yine buluşma adresi oluyor.

haberimizvar.net- Antalyalıların hatıralarında önemli bir yer tutan Barbaros Çay Bahçesi, yenileme çalışmalarının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal tesis olarak hizmet vermeye devam ediyor. Modern ve yeni yüzüyle Barbaros Çay Bahçesi’nde denize karşı konumuyla keyifli çay sohbetleri gerçekleşiyor. 

ESKİ YERİNDE YENİ YÜZÜYLE KONFORLU HİZMET 
Konyaaltı Caddesi üzerinde yer alan ve EKDAĞ A.Ş tarafından işletilen Barbaros Çay Bahçesi açık oturma alanı 120, kapalı alan 80 olmak üzere toplam 200 kişiye hizmet verebiliyor. Çeşitli lezzetlerin sunulduğu Barbaros Çay Bahçesi, kafe ve mutfak bölümüyle, eskiden olduğu gibi keyifli çay sohbetlerinin yaşandığı bir mekan oldu.  

YENİDEN BULUŞMA NOKTASI 
Gençlerin, arkadaş gruplarının ve ailelerin buluşma noktası olan Barbaros Çay Bahçesi’nin hizmetinden vatandaşlar çok memnun.  Yenilenen çay bahçesinin eskisine göre daha modern ve kaliteli olduğuna dikkat çeken Güler Şimşek, “Büyükşehir Belediyesi burasını yenileyip bu haliyle hizmetine açmasına sevindim. Emekli bir vatandaş olarak, fiyatlar dışarıdakileri göre gayet uygun. Arkadaşlarımla buraya geliyor sohbet ediyor keyifli vakit geçiriyoruz” diye konuştu. 

MENÜLERİ LEZZETLİ FİYATLARI UYGUN 
Uzun yıllardır Barbaros Çay Bahçesi’ne geldiğini söyleyen Ayşe Tuğba Korkmaz, “Eski halini iyi biliyorum, köhne ve salaş bir durumdaydı. Büyükşehir Belediyesi burayı yenileyerek estetik bir hale getirdi. Konforu, menüleri ve fiyatları her şey mükemmel. Büyükşehir Belediyesi burasını tertemiz yaptı çok teşekkürler” dedi. 

GENÇLER DE MEMNUN 
Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Arda Aytemur da, “Nezih, modern ve kaliteli bir yer olmuş. Biz gençlerin de uygun fiyatlarla lezzetli menüler yiyip oturabileceği bir yerin yapılması bizleri memnun etti” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.