Barbaros Şansal’ı darbeden 12 sanık beraat etti

GÜNDEM 07.01.2022 - 15:20, Güncelleme: 07.01.2022 - 15:20
 

Barbaros Şansal’ı darbeden 12 sanık beraat etti

Barbaros Şansal'ın 2017 yılında Atatürk Havalimanı'nda darbedilmesi davasında mahkeme 12 sanığa beraat bir sanığa para cezası verdi.

haberimizvar.net-  Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek gözaltına alınacağı esnada darbedilen modacı Barbaros Şansal’ın davasında mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme heyeti Şansal’ı darbettiği öne sürülen 12 kişi hakkında beraat kararı verirken, 1 sanık hakkında adli para cezasına çarptırılmasına hükmetti. 2017 yılbaşı gecesi attığı tweet'ler ile paylaştığı videodaki sözlerinden dolayı hakkında gözaltı kararı verilen Şansal'ın KKTC'den getirildiği Atatürk Havalimanı'nda darbedilmesine ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Barbaros Şansal müşteki, 13 kişi ise şüpheli olarak yer almıştı. İddianamede 13 şüphelinin "basit yaralama", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından 5 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması istenmişti. 2 SANIĞI AFFETMİŞTİ Bakırköy 26. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına Şansal katılmazken, duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Barbaros Şansal daha sonrasında 2 sanık hakkında şikayetinden vazgeçti. Mahkeme 12 sanık hakkında beraat ve düşme kararı verdi. 1 sanığın ise adli para cezasına çarptırılmasına karar vererek hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
Barbaros Şansal'ın 2017 yılında Atatürk Havalimanı'nda darbedilmesi davasında mahkeme 12 sanığa beraat bir sanığa para cezası verdi.

haberimizvar.net-  Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek gözaltına alınacağı esnada darbedilen modacı Barbaros Şansal’ın davasında mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme heyeti Şansal’ı darbettiği öne sürülen 12 kişi hakkında beraat kararı verirken, 1 sanık hakkında adli para cezasına çarptırılmasına hükmetti.

2017 yılbaşı gecesi attığı tweet'ler ile paylaştığı videodaki sözlerinden dolayı hakkında gözaltı kararı verilen Şansal'ın KKTC'den getirildiği Atatürk Havalimanı'nda darbedilmesine ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Barbaros Şansal müşteki, 13 kişi ise şüpheli olarak yer almıştı. İddianamede 13 şüphelinin "basit yaralama", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından 5 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

2 SANIĞI AFFETMİŞTİ

Bakırköy 26. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına Şansal katılmazken, duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Barbaros Şansal daha sonrasında 2 sanık hakkında şikayetinden vazgeçti. Mahkeme 12 sanık hakkında beraat ve düşme kararı verdi. 1 sanığın ise adli para cezasına çarptırılmasına karar vererek hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.