Barış Günü’nde Antalya’dan Dünya’ya seslendiler

GÜNDEM 02.09.2022 - 01:16, Güncelleme: 02.09.2022 - 01:25
 

Barış Günü’nde Antalya’dan Dünya’ya seslendiler

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri barış çağrısı yaptı.

haberimizvar.net-  Dünya Barış Günü Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlandı. Antalya’da da Attolos Meydanı’nda toplanan yurttaşlar Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri’nin düzenlediği basın açıklamasında bir araya geldi. Basın açıklamasını Emek ve Demokrasi Güçleri adına Nurettin Sönmez okudu. Dünyada ve ülkemizde barışı savunmaya devam edeceklerini söyleyen Sönmez “Adaletin, eşitliğin, kardeşliğin, paylaşımın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, insanca bir yaşamın kalıcı hale getirildiği bir dünya ve ülke kuruncaya kadar barış mücadelesinden bir an olsun vazgeçmeyeceğiz." dedi. Eşit, özgür, demokratik bir ülke ve dünya için çağrıda bulunan Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri barışı savunmaya devam edeceklerinin çağrısını yinelerken, “Savaşa hayır, barış hemen şimdi” sloganlarının atıldığı açıklama şiir ve müzik dinletisiyle son buldu.
1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri barış çağrısı yaptı.

haberimizvar.net-  Dünya Barış Günü Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlandı. Antalya’da da Attolos Meydanı’nda toplanan yurttaşlar Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri’nin düzenlediği basın açıklamasında bir araya geldi.

Basın açıklamasını Emek ve Demokrasi Güçleri adına Nurettin Sönmez okudu. Dünyada ve ülkemizde barışı savunmaya devam edeceklerini söyleyen Sönmez “Adaletin, eşitliğin, kardeşliğin, paylaşımın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, insanca bir yaşamın kalıcı hale getirildiği bir dünya ve ülke kuruncaya kadar barış mücadelesinden bir an olsun vazgeçmeyeceğiz." dedi.

Eşit, özgür, demokratik bir ülke ve dünya için çağrıda bulunan Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri barışı savunmaya devam edeceklerinin çağrısını yinelerken, “Savaşa hayır, barış hemen şimdi” sloganlarının atıldığı açıklama şiir ve müzik dinletisiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.