‘Baro senin, tercih senin’

GÜNDEM 21.07.2022 - 14:12, Güncelleme: 21.07.2022 - 14:12
 

‘Baro senin, tercih senin’

Antalya Barosu Başkanlığı’na adaylığını sosyal medya hesaplarından açıklayan Avukat M. Alperen Erol, “’Baro senin, tercih senin!’ ve ‘Müdafaa-i Hukuk için, Baroda Milliyetçi Tercih!’ sloganlarıyla çıktığımız yolda hedefimiz ‘Güçlü Avukat ve Müdafaa-i Hukuk’ dedi.

haberimizvar.net- Henüz seçim tarihi belirlenmemiş olsa da Antalya Barosu’nda seçim heyecanı başladı.  Adli tatil sonrası bir tarihte yapılması beklenen seçimler için şu sıralar bir bir ortaya çıkan başkan adaylarından birisi de Avukat M. Alperen Erol oldu. Adaylığını sosyal medya hesaplarından ’Baro senin, tercih senin! Ve ‘Müdafaa-i Hukuk için, Baroda Milliyetçi Tercih!’sloganlarıyla duyuran Erol, hedefinin ‘Güçlü Avukat ve Müdafaa-i Hukuk’ olduğunu söyledi. Paylaşımında, “Kıymetli meslektaşlarım; gerçekleştirilecek olan Antalya Barosu Genel Kurulunda, güçlü avukat ve müdafaa-i hukuk için Antalya Barosu Başkan Adayı olduğumu takdirlerinize sunarım” diyen Avukat Erol,  seçim programında yer alan görüş ve projelerinden bazılarını ise şöyle sıraladı: İŞTE PROJELERİNDEN BAZILARI “-Terör mağduru şehit aileleri ve gazilerimiz için Baro Başkanlığı bünyesinde “Şehit Yakınları ve Gazi Merkezi” kurularak haklarını elde edebilmeleri için ücretsiz avukatlık hizmeti verilmesi, -Baro Başkanlığı bünyesinde Engelsiz Hayat Merkezinin kurularak engelli vatandaşların hukuki sorunlarına çözümler aranması, -Mesleğe yeni başlayan avukatlardan ilk üç yıl boyunca Baro aidat alınmaması, -Stajyer avukatların aldıkları staj kredilerinin yerine “karşılıksız burs” imkânı sağlanması, -Avukatların ve avukat yanında çalışan personelin sigorta primlerinde indirime gidilmesi için çalışma yapılması, -Türk Dünyası Hukuk Kurultayları geleneksel hale getirilerek, Türk devletleri arasında hukuk entegrasyonunun sağlanması için çalışmalar yapılması.”
Antalya Barosu Başkanlığı’na adaylığını sosyal medya hesaplarından açıklayan Avukat M. Alperen Erol, “’Baro senin, tercih senin!’ ve ‘Müdafaa-i Hukuk için, Baroda Milliyetçi Tercih!’ sloganlarıyla çıktığımız yolda hedefimiz ‘Güçlü Avukat ve Müdafaa-i Hukuk’ dedi.

haberimizvar.net- Henüz seçim tarihi belirlenmemiş olsa da Antalya Barosu’nda seçim heyecanı başladı.  Adli tatil sonrası bir tarihte yapılması beklenen seçimler için şu sıralar bir bir ortaya çıkan başkan adaylarından birisi de Avukat M. Alperen Erol oldu. Adaylığını sosyal medya hesaplarından ’Baro senin, tercih senin! Ve ‘Müdafaa-i Hukuk için, Baroda Milliyetçi Tercih!’sloganlarıyla duyuran Erol, hedefinin ‘Güçlü Avukat ve Müdafaa-i Hukuk’ olduğunu söyledi. Paylaşımında, “Kıymetli meslektaşlarım; gerçekleştirilecek olan Antalya Barosu Genel Kurulunda, güçlü avukat ve müdafaa-i hukuk için Antalya Barosu Başkan Adayı olduğumu takdirlerinize sunarım” diyen Avukat Erol,  seçim programında yer alan görüş ve projelerinden bazılarını ise şöyle sıraladı:

İŞTE PROJELERİNDEN BAZILARI
“-Terör mağduru şehit aileleri ve gazilerimiz için Baro Başkanlığı bünyesinde “Şehit Yakınları ve Gazi Merkezi” kurularak haklarını elde edebilmeleri için ücretsiz avukatlık hizmeti verilmesi,
-Baro Başkanlığı bünyesinde Engelsiz Hayat Merkezinin kurularak engelli vatandaşların hukuki sorunlarına çözümler aranması,
-Mesleğe yeni başlayan avukatlardan ilk üç yıl boyunca Baro aidat alınmaması,
-Stajyer avukatların aldıkları staj kredilerinin yerine “karşılıksız burs” imkânı sağlanması,
-Avukatların ve avukat yanında çalışan personelin sigorta primlerinde indirime gidilmesi için çalışma yapılması,
-Türk Dünyası Hukuk Kurultayları geleneksel hale getirilerek, Türk devletleri arasında hukuk entegrasyonunun sağlanması için çalışmalar yapılması.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.