Baro’dan çifte hukuk savaşı

GÜNDEM 28.05.2021 - 15:06, Güncelleme: 28.05.2021 - 15:06
 

Baro’dan çifte hukuk savaşı

Antalya Barosu, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 45 yaban keçisinin avlanmasını öngören ihalenin iptali için dava açtı. Baro ayrıca Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar, Korkut Eken, Erkam Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu

haberimizvar.net- Türkiye’yi ayağa kaldıran 45 adet yaban keçisinin avlanması ihalesine karşı Antalya Barosu harekete geçti. Baro, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaban keçilerini avlanmasına yönelik ihalesini yargıya taşıdı. Baro’dan yapılan açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü tarafından 04/06/2021 tarihinde yapılacağı ilan edilen “13 Parti Halinde Toplam 45 Adet Yaban Keçisi/Hatalı Boynuz Şelek Acente Kotalarının Avlattırılması İşi İhalesi”nin öncelikle yürütmesinin durdurulmasına, yapılacak olan yargılanma sonunda da iptal edilmesine karar verilmesi istemiyle dava açılmıştır” denildi. HEPSİ HAKINDA SUÇ DUYURUSU  Antalya Barosu, ikinci hukuk girişimini devlet-mafya-ticaret üçgenindeki kişiler hakkında yaptı. Sedat Peker’in açıklamalarından sonra savcıların hareket geçmemesine tepki gösteren Antalya Barosu,  Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar, Korkut Eken, Erkam Yıldırım hakkında soruşturma açılması için başvuru yaptı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Sedat Peker isimli kişinin kendine ait YouTube kanalında bir süredir ileri sürdüğü ve demokratik bir hukuk devleti açısından asla kabul edilemeyecek, meşrulaştırılamayacak iddialarla ilgili, Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar, Korkut Eken, Erkam Yıldırım ve soruşturma sürecinde tespit edilecek diğer şüpheliler hakkında etkin bir soruşturma yapılması ve sonunda da kamu davası açılması istemiyle suç duyurusunda bulunulmuştur” denildi.
Antalya Barosu, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 45 yaban keçisinin avlanmasını öngören ihalenin iptali için dava açtı. Baro ayrıca Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar, Korkut Eken, Erkam Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu

haberimizvar.net- Türkiye’yi ayağa kaldıran 45 adet yaban keçisinin avlanması ihalesine karşı Antalya Barosu harekete geçti. Baro, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaban keçilerini avlanmasına yönelik ihalesini yargıya taşıdı. Baro’dan yapılan açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü tarafından 04/06/2021 tarihinde yapılacağı ilan edilen “13 Parti Halinde Toplam 45 Adet Yaban Keçisi/Hatalı Boynuz Şelek Acente Kotalarının Avlattırılması İşi İhalesi”nin öncelikle yürütmesinin durdurulmasına, yapılacak olan yargılanma sonunda da iptal edilmesine karar verilmesi istemiyle dava açılmıştır” denildi.

HEPSİ HAKINDA SUÇ DUYURUSU 
Antalya Barosu, ikinci hukuk girişimini devlet-mafya-ticaret üçgenindeki kişiler hakkında yaptı. Sedat Peker’in açıklamalarından sonra savcıların hareket geçmemesine tepki gösteren Antalya Barosu,  Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar, Korkut Eken, Erkam Yıldırım hakkında soruşturma açılması için başvuru yaptı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “ Sedat Peker isimli kişinin kendine ait YouTube kanalında bir süredir ileri sürdüğü ve demokratik bir hukuk devleti açısından asla kabul edilemeyecek, meşrulaştırılamayacak iddialarla ilgili, Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar, Korkut Eken, Erkam Yıldırım ve soruşturma sürecinde tespit edilecek diğer şüpheliler hakkında etkin bir soruşturma yapılması ve sonunda da kamu davası açılması istemiyle suç duyurusunda bulunulmuştur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.