Başaran aday adaylığı başvurusunda bulundu

SİYASET 16.03.2023 - 15:55, Güncelleme: 16.03.2023 - 15:55
 

Başaran aday adaylığı başvurusunda bulundu

İYİ Parti’nin Antalya’daki güçlü isimlerinden, önceki dönem il başkanı Mehmet Başaran, 2023 Genel Seçimleri için Milletvekilliği başvurusunu resmi olarak gerçekleşti.

Haberimizvar - Önceki gün gittiği Ankara’da önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önderliğinde gerçekleşen grup toplantısına katılan Mehmet Başaran daha sonra Antalya milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcılarını makamlarında ziyaret etti. Dün de İYİ Parti Genel Merkezi’ne giden Başaran, burada 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler için milletvekilliği başvurusunu resmi olarak gerçekleşti. TARİH YAZACAĞIZ Ülkemizin kurucusu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener liderliğinde çıkmış olduğu bu kutlu yolda tüm aday adayı yol arkadaşlarına başarılar dileyen Başaran, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler hem ülkemiz hem de Antalyamız için hayati derecede önem taşıyor. Elbirliğiyle partimizi daha yukarılara taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız ve milletimizle birlikte tarih yazacağız. Yolumuz bahtımız açık, Allah yardımcımız olsun” dedi.    
İYİ Parti’nin Antalya’daki güçlü isimlerinden, önceki dönem il başkanı Mehmet Başaran, 2023 Genel Seçimleri için Milletvekilliği başvurusunu resmi olarak gerçekleşti.

Haberimizvar - Önceki gün gittiği Ankara’da önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önderliğinde gerçekleşen grup toplantısına katılan Mehmet Başaran daha sonra Antalya milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcılarını makamlarında ziyaret etti. Dün de İYİ Parti Genel Merkezi’ne giden Başaran, burada 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler için milletvekilliği başvurusunu resmi olarak gerçekleşti.

TARİH YAZACAĞIZ

Ülkemizin kurucusu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener liderliğinde çıkmış olduğu bu kutlu yolda tüm aday adayı yol arkadaşlarına başarılar dileyen Başaran, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler hem ülkemiz hem de Antalyamız için hayati derecede önem taşıyor. Elbirliğiyle partimizi daha yukarılara taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız ve milletimizle birlikte tarih yazacağız. Yolumuz bahtımız açık, Allah yardımcımız olsun” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.