Başaran ilgiden memnun

SİYASET 21.11.2021 - 16:19, Güncelleme: 21.11.2021 - 16:19
 

Başaran ilgiden memnun

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, İYİ Parti’nin tüm engellemelere rağmen yükselişini sürdürdüğünü hatırlatarak, “Vatandaşımız artık ülkemizin AKP tarafından yönetilemediğini yaşayarak gördü. Her zaman söylediğim gibi, ilk seçimde bunları gönderip İYİ’lerin ve cesurların iktidarını kurmamıza çok az kaldı” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, her geçen gün halkın gönlünde büyüyen partisinin iktidara yürüdüğünü açıkladı. Başaran, yurt gezilerine devam eden ve son olarak Denizli Büyük Mitingi’nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gördüğü ilgi ve alakanın kendilerini son derece sevindirdiğini kaydetti. ANNELER TENCERELERİ DOLDURAMIYOR Miting alanını hıncahınç dolduranbinlerce vatandaşın İYİ Parti lideri Meral Akşener’i adeta bir kurtarıcı gibi gördüğünü ifade eden Başaran, “İnsanlarımız ülkeyi 20 yıldır yöneten AKP iktidarından artık bunaldı. İşçisinden memuruna, esnafından emeklisine, çiftçisinden öğrencisine kadar herkes isyan ediyor. Genel Başkanımız Meral Akşener’in üzerine basarak vurguladığı gibi Türkiye’de bugün, anneler tencereleri dolduramıyor, babalar eve ekmek götüremiyor, evlatlarımız yurt dışına kaçmanın fırsatını kullanıyor. İşte biz bu düzene son vermek; geline, damada ve kayınçoya beşer maaş bağlayanları utandırmak, insanlarımız aç gezerken Saray’da sefa sürenlerin yüzüne çarpma için, milletin malına çökenleri bitirmek için iktidara geleceğiz” dedi. İLK SEÇİMDE GİDECEKLER Mehmet Başaran, Denizli Büyük Mitingi’nin de net bir şekilde ortaya koyduğu gibi, İYİ Parti’nin tüm engellemelere rağmen yükselişini sürdürdüğünü hatırlatarak, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in yaptığı her yurt gezisi, bir önceki gezisinden daha fazla ilgi görüyor. Denizli’de olduğu gibi artık miting alanları bize yetmez oldu. Hatta birçok vatandaşımızyer olmadığı için Sayın Genel Başkanımızı miting alanının dışından takip etmek zorunda kaldı. Açıkçası vatandaşımız artık ülkemizin AKP tarafından yönetilemediğini yaşayarak gördü ve hala görmeye de devam ediyor.Ülkemizin AKP’den kurtulmasına ve İYİ Parti’nin iktidara gelmesine çok az kaldı. Her zaman söylediğim gibi, ilk seçimde bunları gönderip İYİ’lerin ve cesurların iktidarını kuracağız” diye konuştu.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, İYİ Parti’nin tüm engellemelere rağmen yükselişini sürdürdüğünü hatırlatarak, “Vatandaşımız artık ülkemizin AKP tarafından yönetilemediğini yaşayarak gördü. Her zaman söylediğim gibi, ilk seçimde bunları gönderip İYİ’lerin ve cesurların iktidarını kurmamıza çok az kaldı” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, her geçen gün halkın gönlünde büyüyen partisinin iktidara yürüdüğünü açıkladı. Başaran, yurt gezilerine devam eden ve son olarak Denizli Büyük Mitingi’nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gördüğü ilgi ve alakanın kendilerini son derece sevindirdiğini kaydetti.

ANNELER TENCERELERİ DOLDURAMIYOR
Miting alanını hıncahınç dolduranbinlerce vatandaşın İYİ Parti lideri Meral Akşener’i adeta bir kurtarıcı gibi gördüğünü ifade eden Başaran, “İnsanlarımız ülkeyi 20 yıldır yöneten AKP iktidarından artık bunaldı. İşçisinden memuruna, esnafından emeklisine, çiftçisinden öğrencisine kadar herkes isyan ediyor. Genel Başkanımız Meral Akşener’in üzerine basarak vurguladığı gibi Türkiye’de bugün, anneler tencereleri dolduramıyor, babalar eve ekmek götüremiyor, evlatlarımız yurt dışına kaçmanın fırsatını kullanıyor. İşte biz bu düzene son vermek; geline, damada ve kayınçoya beşer maaş bağlayanları utandırmak, insanlarımız aç gezerken Saray’da sefa sürenlerin yüzüne çarpma için, milletin malına çökenleri bitirmek için iktidara geleceğiz” dedi.

İLK SEÇİMDE GİDECEKLER
Mehmet Başaran, Denizli Büyük Mitingi’nin de net bir şekilde ortaya koyduğu gibi, İYİ Parti’nin tüm engellemelere rağmen yükselişini sürdürdüğünü hatırlatarak, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in yaptığı her yurt gezisi, bir önceki gezisinden daha fazla ilgi görüyor. Denizli’de olduğu gibi artık miting alanları bize yetmez oldu. Hatta birçok vatandaşımızyer olmadığı için Sayın Genel Başkanımızı miting alanının dışından takip etmek zorunda kaldı. Açıkçası vatandaşımız artık ülkemizin AKP tarafından yönetilemediğini yaşayarak gördü ve hala görmeye de devam ediyor.Ülkemizin AKP’den kurtulmasına ve İYİ Parti’nin iktidara gelmesine çok az kaldı. Her zaman söylediğim gibi, ilk seçimde bunları gönderip İYİ’lerin ve cesurların iktidarını kuracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.