Başıma bir şey gelirse sorumlusu O'dur

GÜNDEM 20.06.2020 - 22:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başıma bir şey gelirse sorumlusu O'dur

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, yaptığı açıklamada başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun Metin Feyzioğlu olacağını söyledi. Kaynak: Baro başkanı böyle seslendi: Başıma bir şey gelirse sorumlusu Metin Feyzioğlu'dur

haberimizvar.net-AKP'nin, baroların yapısına ilişkin kanun hazırlıklarını protesto amacıyla 80 baronun yürüyüş kararı almasının ardından gözler Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na çevrilmişti. Feyzioğlu ise baroların başlattığı 'Savunma Yürüyüşü' ile ilgili ilginç bir değerlendirmede bulundu. Yürüyüş yapan baro sayısının 80 değil 30 olduğunu öne süren Feyzioğlu, "Yürüyüş yargının sorunlarını çözmek için midir, yoksa başka bir şey için mi?" ifadelerini kullanmıştı. 'BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE...' Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, yaptığı açıklamada Metin Feyzioğlu'nun kendisi ve baro başkanlarını hedef gösterdiğini belirterek, "TBB Başkanlık Makamını işgal eden Metin Feyzioğlu, 1 Haziranda yapılan Baro Başkanları toplantısında konuşmamı dinlemeye bile cesaret edememişti. Buradan sesleniyorum: Az önce beni ve bazı Baro Başkanlarımızı yine hedef gösterdi. Başımıza bir şey gelirse sorumlusu MF'dir!" ifadelerini kullandı.
Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, yaptığı açıklamada başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun Metin Feyzioğlu olacağını söyledi. Kaynak: Baro başkanı böyle seslendi: Başıma bir şey gelirse sorumlusu Metin Feyzioğlu'dur

haberimizvar.net-AKP'nin, baroların yapısına ilişkin kanun hazırlıklarını protesto amacıyla 80 baronun yürüyüş kararı almasının ardından gözler Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na çevrilmişti.

Feyzioğlu ise baroların başlattığı 'Savunma Yürüyüşü' ile ilgili ilginç bir değerlendirmede bulundu. Yürüyüş yapan baro sayısının 80 değil 30 olduğunu öne süren Feyzioğlu, "Yürüyüş yargının sorunlarını çözmek için midir, yoksa başka bir şey için mi?" ifadelerini kullanmıştı.

'BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE...'

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, yaptığı açıklamada Metin Feyzioğlu'nun kendisi ve baro başkanlarını hedef gösterdiğini belirterek, "TBB Başkanlık Makamını işgal eden Metin Feyzioğlu, 1 Haziranda yapılan Baro Başkanları toplantısında konuşmamı dinlemeye bile cesaret edememişti. Buradan sesleniyorum: Az önce beni ve bazı Baro Başkanlarımızı yine hedef gösterdi. Başımıza bir şey gelirse sorumlusu MF'dir!" ifadelerini kullandı.

polatbalkan.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.