“Basınının görevini yapma hakkı engellenemez!”

GÜNDEM 07.02.2020 - 14:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

“Basınının görevini yapma hakkı engellenemez!”

CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, Alkoçlar Turizm firmasının Gazeteci Ebru Küçükaydın’a basın toplantısında soru sorduğu için suç duyurusunda bulunmasını ve hakkında savcılık tarafından soruşturma açılmasına tepki gösterdi.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu; “Antalya gündeminin en önemli konusu olan Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal konusu ile ilgili olarak basın açıklaması yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza sorular yönelten Sayın Ebru Küçükaydın hakkında Alkoçlar firması Cumhuriyet Savcılığına bu sorular nedeniyle şikayette bulunmuştur. HALKIN CEVABINI ÖĞRENMESİ GEREKEN SORULAR Öncelikle belirtelim ki bu sorular Antalya halkının cevabını öğrenmesi gereken konulara ilişkindir. Bu soruların muhatabı firma bu sorulara cevap vermesi gerekirken soruyu soran Gazeteci Ebru Küçükaydın hakkında şikayette bulunması basın özgürlüğünü zedelemektedir. Haksız şikayetlerle basın mensubunun görevini yapma hakkı engellenemez. Sayın Ebru Küçükaydın ve Haberimizvar.net ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum…”  
CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, Alkoçlar Turizm firmasının Gazeteci Ebru Küçükaydın’a basın toplantısında soru sorduğu için suç duyurusunda bulunmasını ve hakkında savcılık tarafından soruşturma açılmasına tepki gösterdi.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu; “Antalya gündeminin en önemli konusu olan Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal konusu ile ilgili olarak basın açıklaması yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza sorular yönelten Sayın Ebru Küçükaydın hakkında Alkoçlar firması Cumhuriyet Savcılığına bu sorular nedeniyle şikayette bulunmuştur.

HALKIN CEVABINI ÖĞRENMESİ GEREKEN SORULAR

Öncelikle belirtelim ki bu sorular Antalya halkının cevabını öğrenmesi gereken konulara ilişkindir. Bu soruların muhatabı firma bu sorulara cevap vermesi gerekirken soruyu soran Gazeteci Ebru Küçükaydın hakkında şikayette bulunması basın özgürlüğünü zedelemektedir. Haksız şikayetlerle basın mensubunun görevini yapma hakkı engellenemez. Sayın Ebru Küçükaydın ve Haberimizvar.net ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum…”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.