Basiretsiz, adaletsiz, beceriksiz

GÜNDEM 30.04.2021 - 11:10, Güncelleme: 30.04.2021 - 11:10
 

Basiretsiz, adaletsiz, beceriksiz

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, 17 gün günlük kapanma ve alkol yasağını sert bir dille eleştirdi

haberimizvar.net- Yazılı açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “AKP iktidarı her şeyi tersten, en başta yapması gereken her şeyi sondan yapıyor. Üç hafta boyunca her yer kapalı. Milyonlarca insan işine gücüne gidemeyecek, esnaf bu süre boyunca kepenk kapatacak, zaruri kamu hizmetleri dışında hayat neredeyse duracak. Tam kapanma kararı, geç de olsa alınması gereken bir karardı. Bu bir kenarda dursun. Peki üç hafta boyunca insanlar evine nasıl ekmek götürecek! Büyük bir darboğaza giren esnaf, emekçi, işçi, üretici taş mı yiyecek! Saray rejimi, o kadar dibe vurmuş, o kadar yozlaşmış, o kadar basireti bağlanmış durumdaki… Hiç utanıp sıkılmadan, bu süre zarfında kimseye ekonomik destek sunulmayacağını açıklıyorlar. Ülkenin bütün kaynaklarını hunharca sömürdünüz, eşinize dostunuza ballı börekli maaşlar sundunuz, memleketin en güzel yerlerini beşli çeteye Katarlı işadamlarına peşkeş çektiniz, 128 milyar doları hiç ettiniz!” dedi. Şahin, açıklamasına şöyle devam etti: “Dış politikada ülkenin bütün geleneklerini ters yüz ettiniz. Bir gün Rusya’ya yanaştınız, bir gün ABD’ye. Olan ekonomimize oldu. Artan döviz kuru yüzünden, her şeye zam üstüne zam geldi! Bir de bunların üstüne şaka gibi emekli ikramiyesine 100 TL zam yapmışlar! Ha bir de unutmadan! Bu üç haftalık süre içinde alkol satışına da yasaklama getirildi! Beş maskeyi bile doğru düzgün dağıtamayan, aşılama sürecini eline yüzüne bulaştıran AKP iktidarı; alkol satışını yasaklayarak pandemiyle mücadele edeceğini sanıyor! Sen alkol satışını fırsat bu fırsat yasaklayıp gerici dünya görüşünü dayatacağına; çöpten yemek arar hale gelen vatandaşın rızkını çalanların, 128 milyar doların hesabını ver! Sizin adaletiniz, sizin basiretsiz yönetim anlayışınız batsın!”
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, 17 gün günlük kapanma ve alkol yasağını sert bir dille eleştirdi

haberimizvar.net- Yazılı açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “AKP iktidarı her şeyi tersten, en başta yapması gereken her şeyi sondan yapıyor. Üç hafta boyunca her yer kapalı. Milyonlarca insan işine gücüne gidemeyecek, esnaf bu süre boyunca kepenk kapatacak, zaruri kamu hizmetleri dışında hayat neredeyse duracak. Tam kapanma kararı, geç de olsa alınması gereken bir karardı. Bu bir kenarda dursun. Peki üç hafta boyunca insanlar evine nasıl ekmek götürecek!

Büyük bir darboğaza giren esnaf, emekçi, işçi, üretici taş mı yiyecek! Saray rejimi, o kadar dibe vurmuş, o kadar yozlaşmış, o kadar basireti bağlanmış durumdaki… Hiç utanıp sıkılmadan, bu süre zarfında kimseye ekonomik destek sunulmayacağını açıklıyorlar. Ülkenin bütün kaynaklarını hunharca sömürdünüz, eşinize dostunuza ballı börekli maaşlar sundunuz, memleketin en güzel yerlerini beşli çeteye Katarlı işadamlarına peşkeş çektiniz, 128 milyar doları hiç ettiniz!” dedi.

Şahin, açıklamasına şöyle devam etti: “Dış politikada ülkenin bütün geleneklerini ters yüz ettiniz. Bir gün Rusya’ya yanaştınız, bir gün ABD’ye. Olan ekonomimize oldu. Artan döviz kuru yüzünden, her şeye zam üstüne zam geldi! Bir de bunların üstüne şaka gibi emekli ikramiyesine 100 TL zam yapmışlar! Ha bir de unutmadan! Bu üç haftalık süre içinde alkol satışına da yasaklama getirildi! Beş maskeyi bile doğru düzgün dağıtamayan, aşılama sürecini eline yüzüne bulaştıran AKP iktidarı; alkol satışını yasaklayarak pandemiyle mücadele edeceğini sanıyor!
Sen alkol satışını fırsat bu fırsat yasaklayıp gerici dünya görüşünü dayatacağına; çöpten yemek arar hale gelen vatandaşın rızkını çalanların, 128 milyar doların hesabını ver! Sizin adaletiniz, sizin basiretsiz yönetim anlayışınız batsın!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ercüment
(30.04.2021 18:07 - #72229)
Herkesin başucu kitabı olacak harika bir kaynak.. Teşekkürler.ö
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.