Başkan Bıdı'dan Bakan Yardımcısı Sayan'a ziyaret

GÜNDEM 01.04.2022 - 11:25, Güncelleme: 01.04.2022 - 11:25
 

Başkan Bıdı'dan Bakan Yardımcısı Sayan'a ziyaret

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan'ı ziyaret etti. Ziyarette fuarcılık sektörünün dünü ve bugünü konuşuldu. Başkan Bıdı, Bakan Yardımcısı Sayan'a dünyanın en büyük uydu fuarı olacak olan 'Uluslararası Telekomünikasyon uydu ve Yayıncılık Fuarı Kongresi' (İTSB) ile ilgili bilgi verdi.

haberimizvar.net- BilgiTeknolojileri ve İletişim Kurumu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Erişim Sağlayıcıları Birliği Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda sektörün gelişimi konuşuldu.  Toplantıya katılan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan'ı da makamında ziyaret etti. Fuarcılık sektörünün dünü ve bugününün konuşulduğu görüşmede, Başkan Bıdı ANFAŞ hakkında Bakan Yardımcısına bilgi verdi.  Antalya'nın Türkiye'nin ikinci büyük fuar merkezi olduğunu belirten Ali Bıdı, "Dünyanın en büyük tarım fuarı olan Growtech ile en az 35-40 bin kişiyi misafir ediyoruz. Biz yine dünyanın en büyük uydu fuarını da 6-8 Aralık'ta yapacağız. Telekomünikasyon Uydu ve Yayıncılık İş insanları Derneği (TUYAD) ile birlikte düzenlemeyi planladığımız 'Uluslararası Telekomünikasyon uydu ve Yayıncılık Fuarı Kongresi' (İTSB) ile brifing vermek için sizi Antalya'ya davet ediyorum" dedi.  Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan da, Antalya'nın iklim ve ulaşım açısından fuarcılık sektörünün cazibe merkezi olduğunu ifade ederek, ANFAŞ'ın önemine değindi. Bakan Yardımcısı Sayan, ülke ekonomisine katkı koyan her sektörün yanında olduklarını ifade ederek, ANFAŞ'ın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.
ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan'ı ziyaret etti. Ziyarette fuarcılık sektörünün dünü ve bugünü konuşuldu. Başkan Bıdı, Bakan Yardımcısı Sayan'a dünyanın en büyük uydu fuarı olacak olan 'Uluslararası Telekomünikasyon uydu ve Yayıncılık Fuarı Kongresi' (İTSB) ile ilgili bilgi verdi.

haberimizvar.net- BilgiTeknolojileri ve İletişim Kurumu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Erişim Sağlayıcıları Birliği Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda sektörün gelişimi konuşuldu.

 Toplantıya katılan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan'ı da makamında ziyaret etti. Fuarcılık sektörünün dünü ve bugününün konuşulduğu görüşmede, Başkan Bıdı ANFAŞ hakkında Bakan Yardımcısına bilgi verdi.

 Antalya'nın Türkiye'nin ikinci büyük fuar merkezi olduğunu belirten Ali Bıdı, "Dünyanın en büyük tarım fuarı olan Growtech ile en az 35-40 bin kişiyi misafir ediyoruz. Biz yine dünyanın en büyük uydu fuarını da 6-8 Aralık'ta yapacağız. Telekomünikasyon Uydu ve Yayıncılık İş insanları Derneği (TUYAD) ile birlikte düzenlemeyi planladığımız 'Uluslararası Telekomünikasyon uydu ve Yayıncılık Fuarı Kongresi' (İTSB) ile brifing vermek için sizi Antalya'ya davet ediyorum" dedi.

 Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan da, Antalya'nın iklim ve ulaşım açısından fuarcılık sektörünün cazibe merkezi olduğunu ifade ederek, ANFAŞ'ın önemine değindi. Bakan Yardımcısı Sayan, ülke ekonomisine katkı koyan her sektörün yanında olduklarını ifade ederek, ANFAŞ'ın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.