Başkan Böcek ASBAŞ toplantısına katıldı

YEREL 16.12.2020 - 18:11, Güncelleme: 16.12.2020 - 18:11
 

Başkan Böcek ASBAŞ toplantısına katıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığındaki çevrimiçi düzenlenen ASBAŞ Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

haberimizvar.net- Akdeniz'deki en önemli yatırım merkezlerinden olan Antalya Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.'nin (ASBAŞ) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı. GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ Video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya katılan Başkan Böcek'e ASBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vali Ersin Yazıcı ve üyeler geçmiş olsun dileklerini iletti. Toplantıda, yat sektöründen, tarım sektörüne, medikalden metal ve inşaata elektrik elektronikten, tekstile kadar birçok alanda faaliyet gösteren Türkiye'nin en önemli üretim merkezlerinden bir tanesi Antalya Serbest Bölgesi'nde ihracatı, üretimi ve istihdamı artırmak yönelik yapılacak çalışmalar görüşüldü.    
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığındaki çevrimiçi düzenlenen ASBAŞ Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

haberimizvar.net- Akdeniz'deki en önemli yatırım merkezlerinden olan Antalya Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.'nin (ASBAŞ) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ

Video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya katılan Başkan Böcek'e ASBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vali Ersin Yazıcı ve üyeler geçmiş olsun dileklerini iletti. Toplantıda, yat sektöründen, tarım sektörüne, medikalden metal ve inşaata elektrik elektronikten, tekstile kadar birçok alanda faaliyet gösteren Türkiye'nin en önemli üretim merkezlerinden bir tanesi Antalya Serbest Bölgesi'nde ihracatı, üretimi ve istihdamı artırmak yönelik yapılacak çalışmalar görüşüldü.



 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.