Başkan Böcek de katıldı

GÜNDEM 27.08.2021 - 22:12, Güncelleme: 27.08.2021 - 22:12
 

Başkan Böcek de katıldı

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve 11 büyükşehir belediye başkanının davetli olduğu ‘Orman Yangınları Çalıştayı’na, atlattığı ağır rahatsızlık nedeniyle şehir dışı programlarda yer almayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı.

HABERİMİZVAR – Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Orman Yangınları Çalıştayı’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 11 büyükşehir belediye başkanı katıldı. Ağır bir şekilde atlattığı Covid-19 sonrasında CHP’nin Ankara hariç şehir dışı programlarına katılamayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Muğla çalıştayında yer aldı. Etkinliği sosyal medya hesabından duyuran Başkan Böcek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları ve Muğla’nın ilçe belediye başkanlarının katılımıyla Antalya ve Muğla bölgesindeki orman yangınlarıyla ilgili toplantı yaptık” paylaşımında bulundu. KILIÇDAROĞLU’NU KARŞILADI Kılıçdaroğlu’nu Muğla’nın Dalaman Havaalanı’nda karşılayanlar arasında da yer alan Böcek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ile orman yangınlarının ele alınacağı Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğindeki toplantı öncesi Genel Başkanımızı karşıladık” diye duyurdu. 
CHP lideri Kılıçdaroğlu ve 11 büyükşehir belediye başkanının davetli olduğu ‘Orman Yangınları Çalıştayı’na, atlattığı ağır rahatsızlık nedeniyle şehir dışı programlarda yer almayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı.

HABERİMİZVAR – Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Orman Yangınları Çalıştayı’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 11 büyükşehir belediye başkanı katıldı. Ağır bir şekilde atlattığı Covid-19 sonrasında CHP’nin Ankara hariç şehir dışı programlarına katılamayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Muğla çalıştayında yer aldı. Etkinliği sosyal medya hesabından duyuran Başkan Böcek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları ve Muğla’nın ilçe belediye başkanlarının katılımıyla Antalya ve Muğla bölgesindeki orman yangınlarıyla ilgili toplantı yaptık” paylaşımında bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NU KARŞILADI
Kılıçdaroğlu’nu Muğla’nın Dalaman Havaalanı’nda karşılayanlar arasında da yer alan Böcek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ile orman yangınlarının ele alınacağı Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğindeki toplantı öncesi Genel Başkanımızı karşıladık” diye duyurdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.