Başkan Böcek’in listesinde kimler var?

YEREL 10.05.2024 - 16:49, Güncelleme: 10.05.2024 - 17:59
 

Başkan Böcek’in listesinde kimler var?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kadrolaşmayı tamamlamak için odasına kapandı. Belediyenin iştirakçi şirketlerinin yönetim kurulu toplantılarından önce atamalar yapacak. İşte Başkan Böcek’in listesindeki isimler…

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakçi şirketleri ULAŞIM A.Ş.’nin 16 Mayıs, EKDAĞ’ın 17 Mayıs, ANET’in 30 Mayıs ve ALDAŞ’ın 6 Haziran 2024 tarihlerinde yönetim kurulu toplantıları gerçekleşecek. Yönetim kurulu toplantı tarihlerinin belirlenmesi üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, odasına kapanarak isimleri belirlemeye başladı. YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ AZALACAK 11 ve 9 kişiden oluşan şirket yönetim kurulu üyeliklerini tasarruf tedbirleri kapsamında yasal olan en az üye sayısı 7’ye düşürecek olan Başkan Böcek, yönetim kurulu başkanı ile genel müdür unvanlarını da tek bir isimde toplamak yerine, iki kişi üzerinde çalışma yapmaya karar verdi. KİMLERİ GÖREVLENDİRECEK? Başkan Böcek’in ilk olarak EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanlığı için eski Büyükşehir Meclis üyesi ve Gebiz Belediye Başkanı Mehmet Cengiz Büyükgebiz’e teklif götürdüğü kulislere düştü. Başkan Böcek’in şirket yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlük vermek istediği isimler arasında CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydın, CHP Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Büşra Dirgen Özdemir ile CHP Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Rüştü Peker, eski Kumluca ve Büyükşehir Meclis Üyesi Kerem Kaya Turan, SP önceki dönem Korkuteli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu yer aldığı öğrenildi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kadrolaşmayı tamamlamak için odasına kapandı. Belediyenin iştirakçi şirketlerinin yönetim kurulu toplantılarından önce atamalar yapacak. İşte Başkan Böcek’in listesindeki isimler…

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakçi şirketleri ULAŞIM A.Ş.’nin 16 Mayıs, EKDAĞ’ın 17 Mayıs, ANET’in 30 Mayıs ve ALDAŞ’ın 6 Haziran 2024 tarihlerinde yönetim kurulu toplantıları gerçekleşecek. Yönetim kurulu toplantı tarihlerinin belirlenmesi üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, odasına kapanarak isimleri belirlemeye başladı.


YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ AZALACAK
11 ve 9 kişiden oluşan şirket yönetim kurulu üyeliklerini tasarruf tedbirleri kapsamında yasal olan en az üye sayısı 7’ye düşürecek olan Başkan Böcek, yönetim kurulu başkanı ile genel müdür unvanlarını da tek bir isimde toplamak yerine, iki kişi üzerinde çalışma yapmaya karar verdi.


KİMLERİ GÖREVLENDİRECEK?
Başkan Böcek’in ilk olarak EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanlığı için eski Büyükşehir Meclis üyesi ve Gebiz Belediye Başkanı Mehmet Cengiz Büyükgebiz’e teklif götürdüğü kulislere düştü. Başkan Böcek’in şirket yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlük vermek istediği isimler arasında CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydın, CHP Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Büşra Dirgen Özdemir ile CHP Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Rüştü Peker, eski Kumluca ve Büyükşehir Meclis Üyesi Kerem Kaya Turan, SP önceki dönem Korkuteli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu yer aldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.