Başkan Esen, 'efsanelerle' buluştu

GÜNDEM 05.07.2021 - 16:41, Güncelleme: 05.07.2021 - 16:41
 

Başkan Esen, 'efsanelerle' buluştu

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya’da geçmiş dönemde İl Genel Meclis üyeliği yapmış CHP’li meclis üyeleri ile bir araya geldi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, HayatPark’ta Antalya eski İl Genel Meclisi'nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) üyeleri ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen buluşmada Başkan Esen, belediyenin çalışmaları hakkında eski üyelere bilgi verdi. Antalya’nın geçmişinde önemli izler bırakan İl Genel Meclisi üyelerinin fikirlerini önemsediğini dile getiren Esen, “Ortak akıl kente her zaman fayda sunar. Geçmişte siyaset yapmış ve Antalya’mıza katkı sunan meclis üyelerimizin düşünceleri bize her zaman yol gösterir. Ben onlara 'Efsane Meclis Üyeleri' diyorum. Çünkü her zaman halk adına çalıştılar ve halk ile birlikte yol aldılar. Şimdi biz de onlardan öğrendiklerimiz ile yurttaşlarımıza daha iyi ve yerinde hizmetler sunacağız" dedi. ÜYELER FİKİRLERİNİ PAYLAŞTI Geçmiş dönemde İl Genel Meclis üyeliği yapan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’nin de katıldığı toplantıda üyeler, Başkan Esen’e fikirlerini aktardı. Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 2014 yılında yapılan yasal değişiklikle büyükşehirlerdeki il genel meclislerinin görev yetkisi sona ermişti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya’da geçmiş dönemde İl Genel Meclis üyeliği yapmış CHP’li meclis üyeleri ile bir araya geldi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, HayatPark’ta Antalya eski İl Genel Meclisi'nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) üyeleri ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen buluşmada Başkan Esen, belediyenin çalışmaları hakkında eski üyelere bilgi verdi. Antalya’nın geçmişinde önemli izler bırakan İl Genel Meclisi üyelerinin fikirlerini önemsediğini dile getiren Esen, “Ortak akıl kente her zaman fayda sunar. Geçmişte siyaset yapmış ve Antalya’mıza katkı sunan meclis üyelerimizin düşünceleri bize her zaman yol gösterir. Ben onlara 'Efsane Meclis Üyeleri' diyorum. Çünkü her zaman halk adına çalıştılar ve halk ile birlikte yol aldılar. Şimdi biz de onlardan öğrendiklerimiz ile yurttaşlarımıza daha iyi ve yerinde hizmetler sunacağız" dedi.

ÜYELER FİKİRLERİNİ PAYLAŞTI

Geçmiş dönemde İl Genel Meclis üyeliği yapan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’nin de katıldığı toplantıda üyeler, Başkan Esen’e fikirlerini aktardı. Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
2014 yılında yapılan yasal değişiklikle büyükşehirlerdeki il genel meclislerinin görev yetkisi sona ermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.