Başkan Esen, konsoloslarla bir araya geldi

EKONOMİ 24.09.2019 - 16:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan Esen, konsoloslarla bir araya geldi

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Konsoloslar Platformu üyeleriyle bir araya gelerek, projelerini paylaştı

haberimizvar.net Başkan Semih Esen, Antalya'da görev alan başkonsolos, konsolos ve fahri konsoloslardan oluşan Antalya Konsoloslar Platformu üyeleriyle bir araya geldi. Antalya'daki diplomatik misyon temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Esen, bu gibi toplantıların, yapacakları çalışmalar ve kendilerini anlatma adına önemli olduğunu söyledi. ‘ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ’ Başkan Esen, “Siyasetçi veya belediye başkanları her kadar siyaset yapsa da yapacakları çalışmalar toplumun her kesimini ilgilendiriyor. Konyaaltımız dünyanın dört bir yanından misafir ağırlıyor. Belediye olarak yerleşik ve turist olarak gelen her misafirimizi düşünerek çalışmalar yapıyoruz. Yerleşik yaşayan vatandaşlarımız için sosyal ve kültürel aktiviteler düzenliyoruz. Belediye kurslarımızda yabancı konuklarımıza yönelik eğitimler veriyoruz. Turizmin gelişmesi, ülkemize ve şehrimize daha fazla turist gelmesi noktasında gerekli tanıtım faaliyetleri olsun, belediye olarak elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz" dedi.    
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Konsoloslar Platformu üyeleriyle bir araya gelerek, projelerini paylaştı

haberimizvar.net Başkan Semih Esen, Antalya'da görev alan başkonsolos, konsolos ve fahri konsoloslardan oluşan Antalya Konsoloslar Platformu üyeleriyle bir araya geldi. Antalya'daki diplomatik misyon temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Esen, bu gibi toplantıların, yapacakları çalışmalar ve kendilerini anlatma adına önemli olduğunu söyledi.

‘ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ’

Başkan Esen, “Siyasetçi veya belediye başkanları her kadar siyaset yapsa da yapacakları çalışmalar toplumun her kesimini ilgilendiriyor. Konyaaltımız dünyanın dört bir yanından misafir ağırlıyor. Belediye olarak yerleşik ve turist olarak gelen her misafirimizi düşünerek çalışmalar yapıyoruz. Yerleşik yaşayan vatandaşlarımız için sosyal ve kültürel aktiviteler düzenliyoruz. Belediye kurslarımızda yabancı konuklarımıza yönelik eğitimler veriyoruz. Turizmin gelişmesi, ülkemize ve şehrimize daha fazla turist gelmesi noktasında gerekli tanıtım faaliyetleri olsun, belediye olarak elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.