Başkan Esen, köprü sorununu çözüyor

YEREL 08.09.2019 - 19:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan Esen, köprü sorununu çözüyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Hisarçandır ve Yarbaşçandır mahallelerini birbirine bağlayan ve geçen yıllarda sel felaketinde zarar gören köprüde incelemelerde bulundu.

haberimizvar.net Hisarçandır ve Yarbaşçandır mahallelerini birbirine bağlayan köprü, geçen yıllarda meydana gelen sel felaketinde zarar gördü. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve muhtarla ile birlikte köprüde incelemelerde bulundu. Başkan Esen, köprünün son durumuyla ilgili bilgi alarak, yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Semih Esen, iki mahalleyi birbirine bağlayan köprünün son derece önemli olduğunu belirterek, “Yaz aylarında bölge halkımız tarafından sık kullanılan bir yoldu. Ancak köprünün zarar görmesinden dolayı trafiğe kapalı. Kış aylarında burada son derece kuvvetli su akıntısı olmaktadır. Teknik ekiplerimiz burada ne yapılması gerektiği konusunda bir çalışma yapacak. Çıkacak rapor doğrultusunda en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız" dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Hisarçandır ve Yarbaşçandır mahallelerini birbirine bağlayan ve geçen yıllarda sel felaketinde zarar gören köprüde incelemelerde bulundu.

haberimizvar.net Hisarçandır ve Yarbaşçandır mahallelerini birbirine bağlayan köprü, geçen yıllarda meydana gelen sel felaketinde zarar gördü. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve muhtarla ile birlikte köprüde incelemelerde bulundu. Başkan Esen, köprünün son durumuyla ilgili bilgi alarak, yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Başkan Semih Esen, iki mahalleyi birbirine bağlayan köprünün son derece önemli olduğunu belirterek, “Yaz aylarında bölge halkımız tarafından sık kullanılan bir yoldu. Ancak köprünün zarar görmesinden dolayı trafiğe kapalı. Kış aylarında burada son derece kuvvetli su akıntısı olmaktadır. Teknik ekiplerimiz burada ne yapılması gerektiği konusunda bir çalışma yapacak. Çıkacak rapor doğrultusunda en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.