Başkan Esen’den çocuklara kitap

YAŞAM 27.04.2020 - 16:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkan Esen’den çocuklara kitap

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim-öğretim dönemine ara verildiği bu süreçte öğrencilerin evlerinde kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla 8-12 yaş arasındaki çocuklara kitap hediye edeceklerini açıkladı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in ‘Evde Yapacak Çok Şey Var’ sloganıyla yaptığı kitap okuma çağrısı ilgi gördü. İlk etapta Konyaaltı Belediyesi’nin elinde bulunan 4 bin kitap kısa sürede vatandaşlara ulaştırıldı. Başkan Esen’in kitap okuma çağrısına yazar Burcu Bahar’dan da destek geldi. Yazar Burcu Bahar, çocuk kitaplarından ‘Atatürk ve Sihirli Gözlük’ ve ‘Kuklacı Çocuklar’ kitabının bin tanesini Konyaaltı Belediyesi’ne bağışladı. Başkan Semih Esen, Burcu Bahar’a kitap desteğinden dolayı teşekkür etti. Semih Esen, eğitim-öğretim dönemine ara verildiği bu süreçte çocukların evlerde kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla talep eden çocuklara kitap hediye edeceklerini söyledi. Başkan Esen, kitap talebinde bulunan çocukların ‘konyaalti.bel.tr/kitap-talep-formu’ adresinden yapabileceklerini belirtti.   KİTAP KAMPANYASINA DESTEK BÜYÜYOR   İzolasyon günlerinde yapılacak en güzel şeylerden birinin kitap okumak olduğunu söyleyen Başkan Esen, “Bu kampanyamız bir vatandaşımızın bizden kitap isteği ile başladı. Biz de vatandaşımıza kütüphanemizden bir kitap hediye ettik. Bunu duyan bir yayınevi sahibi belediyemize kitap bağışında bulundu. Belediyemizin elindeki kitaplarla birlikte kısa sürede 4 bin kitabı yurttaşlarımıza ulaştırdık. Tam kitaplarımızın bittiği dönemde, Burcu Bahar önemli bir katkı sağladı. 8-12 yaş arasındaki çocuklarımız için iki kitabından oluşan setten çok sayıda kitabı belediyemize bağışladı. Bizler de bu kitapları, çocuklarımıza dağıtacağız. Belediyemizin internet sitesi üzerinden isteyen çocuklarımıza bu kitapları ulaştıracağız.  Çok sayıda vatandaşımız bizden kitap talep ediyor. Bu kampanyaya kitap bağışında bulunmak isteyen herkese kapımız açıktır. Büyük bir memnuniyetle kitap bağışlarını bekliyoruz” dedi.   HAYAL DÜNYALARINI RENKLENDİRELİM   Zorlu bir süreçten geçtiklerini söyleyen yazar Burcu Bahar ise, “Hepimiz evdeyiz, çocuklar dışarı çıkamıyor. Dışarı çıkamıyor olmaları onların başka insanlarla tanışmalarına, başka dünyalara yolculuğa çıkmalarına engel değil. Çocuklarımız bunları kitaplar sayesinde yapabilir. Konyaaltı Belediye’miz maske dağıtırken, ben de çocuklara bir faydam bulunsun diye kitaplarımdan bağışladım. Çocukların hayal dünyalarını renklendirelim. Semih Başkan’a böyle bir kampanya başlattığı için teşekkür ederim. Birçok yazar arkadaşımız bu kampanyaya destek verecektir. Hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Çocuklar bu süreci en kolay, en rahat kitaplar ile atlatabilir” diye konuştu. (Haber Merkezi)   Etiketler: Antalya, Konyaaltı Belediyesi, Semih Esen, kitap, çocuk  
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim-öğretim dönemine ara verildiği bu süreçte öğrencilerin evlerinde kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla 8-12 yaş arasındaki çocuklara kitap hediye edeceklerini açıkladı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in ‘Evde Yapacak Çok Şey Var’ sloganıyla yaptığı kitap okuma çağrısı ilgi gördü. İlk etapta Konyaaltı Belediyesi’nin elinde bulunan 4 bin kitap kısa sürede vatandaşlara ulaştırıldı. Başkan Esen’in kitap okuma çağrısına yazar Burcu Bahar’dan da destek geldi. Yazar Burcu Bahar, çocuk kitaplarından ‘Atatürk ve Sihirli Gözlük’ ve ‘Kuklacı Çocuklar’ kitabının bin tanesini Konyaaltı Belediyesi’ne bağışladı. Başkan Semih Esen, Burcu Bahar’a kitap desteğinden dolayı teşekkür etti. Semih Esen, eğitim-öğretim dönemine ara verildiği bu süreçte çocukların evlerde kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla talep eden çocuklara kitap hediye edeceklerini söyledi. Başkan Esen, kitap talebinde bulunan çocukların ‘konyaalti.bel.tr/kitap-talep-formu’ adresinden yapabileceklerini belirtti.

 

KİTAP KAMPANYASINA DESTEK BÜYÜYOR

 

İzolasyon günlerinde yapılacak en güzel şeylerden birinin kitap okumak olduğunu söyleyen Başkan Esen, “Bu kampanyamız bir vatandaşımızın bizden kitap isteği ile başladı. Biz de vatandaşımıza kütüphanemizden bir kitap hediye ettik. Bunu duyan bir yayınevi sahibi belediyemize kitap bağışında bulundu. Belediyemizin elindeki kitaplarla birlikte kısa sürede 4 bin kitabı yurttaşlarımıza ulaştırdık. Tam kitaplarımızın bittiği dönemde, Burcu Bahar önemli bir katkı sağladı. 8-12 yaş arasındaki çocuklarımız için iki kitabından oluşan setten çok sayıda kitabı belediyemize bağışladı. Bizler de bu kitapları, çocuklarımıza dağıtacağız. Belediyemizin internet sitesi üzerinden isteyen çocuklarımıza bu kitapları ulaştıracağız.  Çok sayıda vatandaşımız bizden kitap talep ediyor. Bu kampanyaya kitap bağışında bulunmak isteyen herkese kapımız açıktır. Büyük bir memnuniyetle kitap bağışlarını bekliyoruz” dedi.

 

HAYAL DÜNYALARINI RENKLENDİRELİM

 

Zorlu bir süreçten geçtiklerini söyleyen yazar Burcu Bahar ise, “Hepimiz evdeyiz, çocuklar dışarı çıkamıyor. Dışarı çıkamıyor olmaları onların başka insanlarla tanışmalarına, başka dünyalara yolculuğa çıkmalarına engel değil. Çocuklarımız bunları kitaplar sayesinde yapabilir. Konyaaltı Belediye’miz maske dağıtırken, ben de çocuklara bir faydam bulunsun diye kitaplarımdan bağışladım. Çocukların hayal dünyalarını renklendirelim. Semih Başkan’a böyle bir kampanya başlattığı için teşekkür ederim. Birçok yazar arkadaşımız bu kampanyaya destek verecektir. Hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Çocuklar bu süreci en kolay, en rahat kitaplar ile atlatabilir” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Etiketler: Antalya, Konyaaltı Belediyesi, Semih Esen, kitap, çocuk

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.