Başkan Genç muhtarlarla buluştu

YEREL 20.10.2023 - 14:25, Güncelleme: 20.10.2023 - 14:25
 

Başkan Genç muhtarlarla buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. 32 mahalle muhtarı onuruna özel günde verilen davete Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İlçe Kaymakamı Nuri Özder, Büyükşehir ve Döşemealtı Belediyesi bürokratları, siyasi partilerin ilçe başkanları, yine İlçelerin Muhtarlar Dernek Başkanları katıldı.

haberimizvar.net- Belediye Başkanı Turgay Genç, “Birlikte omuz omuza çalışmaktan büyük gurur duyduğum, vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi gören çok değerli mesai arkadaşlarım, muhtarlarımla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 19 Ekim Muhtarlar gününün kutlu olmasını dileyerek davetimize katılan tüm muhtar arkadaşlarıma, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve Kaymakamımız Nuri Özder’e teşrifleri için teşekkür ederim. Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü, “Sizler demokrasimizin mihenk taşısınız. Çok başarılı çalışmalara birlikte imza attık. Ancak ilçemiz için yapacak çok işimiz var. Döşemealtı aldığı hem kamu hemde özel sektör yatırımlarıyla hızla büyüyen ve gelişen bir marka kent haline dönüştü. Bu yüzden gecemizi gündüzümüze katmaya hizmet için birlikte ter dökmeye devam edeceğiz. Biz sürekli birlikteyiz ama bu özel günde beraber olmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum” diye konuştu. Döşemealtı Muhtarlar Derneği ve Bahçeyaka Mahalle Muhtarı Alkan Altun ise, “Çok değerli meslektaşlarım muhtar arkadaşlarım adına bu geceyi organize eden ve bizleri yalnız bırakmayan başta Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e, Kaykamamımız Nuri Özder’e, siyasi partilerimizin çok değerli başkan ve yöneticilerine yine belediyelerimizin bürokratlarına çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Geceye katılan Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot, tüm muhtarlara isimlerine özel olarak yaptırılan Atatürk fotoğrafları kupa hediye ederek“Döşemealtı ilçemize hizmet için birbirleriyle yarışan muhtarlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar dileyerek 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlarım” dedi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’te Muhtarlar Günü için özel olarak yaptırılan hediyeleri muhtarlık binalarına yollayarak bu özel günü ölümsüzleştirdi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. 32 mahalle muhtarı onuruna özel günde verilen davete Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İlçe Kaymakamı Nuri Özder, Büyükşehir ve Döşemealtı Belediyesi bürokratları, siyasi partilerin ilçe başkanları, yine İlçelerin Muhtarlar Dernek Başkanları katıldı.

haberimizvar.net- Belediye Başkanı Turgay Genç, “Birlikte omuz omuza çalışmaktan büyük gurur duyduğum, vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi gören çok değerli mesai arkadaşlarım, muhtarlarımla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 19 Ekim Muhtarlar gününün kutlu olmasını dileyerek davetimize katılan tüm muhtar arkadaşlarıma, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve Kaymakamımız Nuri Özder’e teşrifleri için teşekkür ederim.

Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü, “Sizler demokrasimizin mihenk taşısınız. Çok başarılı çalışmalara birlikte imza attık. Ancak ilçemiz için yapacak çok işimiz var. Döşemealtı aldığı hem kamu hemde özel sektör yatırımlarıyla hızla büyüyen ve gelişen bir marka kent haline dönüştü. Bu yüzden gecemizi gündüzümüze katmaya hizmet için birlikte ter dökmeye devam edeceğiz. Biz sürekli birlikteyiz ama bu özel günde beraber olmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Döşemealtı Muhtarlar Derneği ve Bahçeyaka Mahalle Muhtarı Alkan Altun ise, “Çok değerli meslektaşlarım muhtar arkadaşlarım adına bu geceyi organize eden ve bizleri yalnız bırakmayan başta Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e, Kaykamamımız Nuri Özder’e, siyasi partilerimizin çok değerli başkan ve yöneticilerine yine belediyelerimizin bürokratlarına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Geceye katılan Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot, tüm muhtarlara isimlerine özel olarak yaptırılan Atatürk fotoğrafları kupa hediye ederek“Döşemealtı ilçemize hizmet için birbirleriyle yarışan muhtarlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar dileyerek 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlarım” dedi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’te Muhtarlar Günü için özel olarak yaptırılan hediyeleri muhtarlık binalarına yollayarak bu özel günü ölümsüzleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.