Başkan Genç mutluluğun resmini yaptı

YAŞAM 03.07.2023 - 12:44, Güncelleme: 03.07.2023 - 13:01
 

Başkan Genç mutluluğun resmini yaptı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kovanlık Mahallesi’nde yaşayan bedensel engelli İsmail Yılmaz’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. İsmail Yılmaz’ın mutluluğu görülmeye değerdi.

haberimizvar.net- Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç mahalle ziyareti sırasında kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Yılmaz’ın isteğini geri çevirmedi. Hemen akülü tekerlekli sandalyenin alınması talimatı veren Genç, sürpriz yaparak engelli Yılmaz’ı hem ziyaret etti, hem de aracı kendisi teslim etti. Kovanlık Mahallesi’nde bulunan eve giden Başkan Turgay Genç, “İsmail Abi sana akülü tekerlekli sandalyeni getirdim” diyerek önce elini öptü, ardından sandalyeyi teslim etti.  Mutluluğu yüzüne yansıyan İsmail Yılmaz, Başkan Genç’e teşekkür etti. Kendisinden bir ziyareti sırasında akülü tekerlekli sandalye istediğini söyleyen Genç, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne hemen sandalyenin alınması talimatını verdim. Ekip arkadaşlarım arayıp evde olup olmadıklarını aracı getireceklerini söyledi. İsmail Amca da beklediğini söyleyince sürpriz yapıp ziyaret etmek istedim. Beni ve akülü tekerlekli sandalyeyi görünce ki sevinci benim için her türlü ödüle değerdi.  İsmail Yılmaz ise Başkan Turgay Genç ve ekibine teşekkür ederek, “Bu kadar kısa sürede beklemiyordum. Turgay oğlum da kendisi gelince ben çok daha mutlu oldum.” dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kovanlık Mahallesi’nde yaşayan bedensel engelli İsmail Yılmaz’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. İsmail Yılmaz’ın mutluluğu görülmeye değerdi.

haberimizvar.net- Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç mahalle ziyareti sırasında kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Yılmaz’ın isteğini geri çevirmedi. Hemen akülü tekerlekli sandalyenin alınması talimatı veren Genç, sürpriz yaparak engelli Yılmaz’ı hem ziyaret etti, hem de aracı kendisi teslim etti. Kovanlık Mahallesi’nde bulunan eve giden Başkan Turgay Genç, “İsmail Abi sana akülü tekerlekli sandalyeni getirdim” diyerek önce elini öptü, ardından sandalyeyi teslim etti. 

Mutluluğu yüzüne yansıyan İsmail Yılmaz, Başkan Genç’e teşekkür etti. Kendisinden bir ziyareti sırasında akülü tekerlekli sandalye istediğini söyleyen Genç, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne hemen sandalyenin alınması talimatını verdim. Ekip arkadaşlarım arayıp evde olup olmadıklarını aracı getireceklerini söyledi. İsmail Amca da beklediğini söyleyince sürpriz yapıp ziyaret etmek istedim. Beni ve akülü tekerlekli sandalyeyi görünce ki sevinci benim için her türlü ödüle değerdi.  İsmail Yılmaz ise Başkan Turgay Genç ve ekibine teşekkür ederek, “Bu kadar kısa sürede beklemiyordum. Turgay oğlum da kendisi gelince ben çok daha mutlu oldum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.