Başkan izledi, futbolcular coştu

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.04.2024 - 12:00, Güncelleme: 08.04.2024 - 12:41
 

Başkan izledi, futbolcular coştu

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kepez Belediyespor'un evinde Tarsus İdman Yurdu'na gol yağdırarak 9-0 kazandığı maçı izleyerek futbolculara moral verdi.

haberimizvar.net- Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İY karşısında 9-0'lık önemli bir galibiyet elde etti. Göreve gelişinin ilk karşılaşmasında takım yalnız bırakmayan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz maçı izlerken takıma destek verdi. Kocagöz karşılaşmayı Kepezspor Futbol AŞ Başkanı İsmail İltemir ve Kepezspor Kulüp Başkanı Hakan Çatal ile birlikte izledi. Emre Gemici 18, 29, 32, 55 ve 61'inci dakikalarda gol atarken, maçın diğer gollerini 38'inci dakikada Bilal Gülden, 56'ıncı dakikada Onur Kolay, 87'inci dakikada Tugay Cicili kendi kalesine gol atarken, karşılaşmanın son golü 90' inci dakikada Ozan Can Dursun'dan geldi. Alınan galibiyetle Kepez Belediyespor puanını 67'ye yükselterek ligdeki başarısını sürdürdü. Karşılaşmanın ardından soyunma odasının Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, futbolcuları ve teknik heyetin galibiyetinden dolayı tebrik etti. Oynanan güzel mücadelenin ardından başarının geldiğini ifade eden Kocagöz, "Kepez mesut olacak dedik, Kepezspor futbol takımımız da 'Mesut' oldu. Alınan galibiyetten dolayı bunlar arasında yer alıyorum. Başarılarımız olacak ve takımımızı daha iyi nasıl göreceğimizden hiç şüphem yok" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kepez Belediyespor'un evinde Tarsus İdman Yurdu'na gol yağdırarak 9-0 kazandığı maçı izleyerek futbolculara moral verdi.

haberimizvar.net- Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İY karşısında 9-0'lık önemli bir galibiyet elde etti. Göreve gelişinin ilk karşılaşmasında takım yalnız bırakmayan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz maçı izlerken takıma destek verdi. Kocagöz karşılaşmayı Kepezspor Futbol AŞ Başkanı İsmail İltemir ve Kepezspor Kulüp Başkanı Hakan Çatal ile birlikte izledi.

Emre Gemici 18, 29, 32, 55 ve 61'inci dakikalarda gol atarken, maçın diğer gollerini 38'inci dakikada Bilal Gülden, 56'ıncı dakikada Onur Kolay, 87'inci dakikada Tugay Cicili kendi kalesine gol atarken, karşılaşmanın son golü 90' inci dakikada Ozan Can Dursun'dan geldi. Alınan galibiyetle Kepez Belediyespor puanını 67'ye yükselterek ligdeki başarısını sürdürdü.

Karşılaşmanın ardından soyunma odasının Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, futbolcuları ve teknik heyetin galibiyetinden dolayı tebrik etti. Oynanan güzel mücadelenin ardından başarının geldiğini ifade eden Kocagöz, " Kepez mesut olacak dedik, Kepezspor futbol takımımız da 'Mesut' oldu. Alınan galibiyetten dolayı bunlar arasında yer alıyorum. Başarılarımız olacak ve takımımızı daha iyi nasıl göreceğimizden hiç şüphem yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.